Napi friss

Köllő Babett kész felrúgni mindent, amit itthon elért: „Nincs más választásom”

Nagyon elszántnak tűnik Köllő Babett lánya, pontosan tudja, mit akar. Ezért aztán az egész család elköltözhet Magyarországról.

Nagyratörő tervei vannak Köllő Babett lányának, fiatal kora ellenére ugyanis nagyon is jól tudja, mit és hol szeretne tanulni. A Palikék Világa by Manna vendégeként számolt be Milla az édesanyjával együtt, hogy Amerikában képzeli el a jövőjét, és leginkább az üzleti világ érdekli, akárcsak Babett öccsét. Babett, bár nem örül annak, hogy a világ másik felére vágyik egy szem lánya, úgy gondolja, hogy ebben az esetben fogja a sátorfáját, és vele együtt költözik. „Nem tudnék ilyen messze élni tőle, így nincs más választásom, vele mennék” – vallotta be a műsorban Babett, aki nem rajong az ötletért, hogy lánya Los Angelesbe vágyik.

Eközben Milla kifejezetten rajong a városért, ahol már járt, hiszen nagymamája évek óta Palm Spirngsben él. „Anya mindig mondja, hogy lehetőleg maradjak a közelben, de nagyon szeretnék kimenni, egyetemeket is néztem, például Bostonban – vallotta be a 13 éves lány, aki hajthatatlannak tűnik, elmondása szerint ugyanis minden tetszik ott neki. – Ott mindenki kedves, szép az egész” – mondta Milla. Édesanyja szerint lánya nagyon is elkötelezett, érdeklődő, tudatos.

Beszéltek arról is, hogy Milla szerkeszti Babett videóit és fotóit is, amibe lánya nem is nagyon enged beleszólást. Ugyanakkor jelenleg nem érdekli a média világa, szívesebben önkénteskedik, egy állatmenhelyen segédkezik nyaranta. „Nagyon büszke vagyok anyára, de engem ez nem annyira érdekel” – mondta Milla kissé félénken, de határozottan, Babett pedig úgy gondolja, mindegy, hogy mivel fog foglalkozni a lánya a jövőben, de a fontos, hogy azt szívvel csinálja majd.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!