Napi friss

Így élnek Kamilla királyné gyerekei, mióta édesanyjukat megkoronázták

A királyné lányának sorsa szerencsésen alakult, fia életét viszont szörnyű tragédia árnyékolja be.

Kamillának az előző házasságából van egy 46 esztendős lánya, Laura Parker Bowles, valamint egy fia, az idén 50 éves Tom Parker Bowles, akinek Károly király nemcsak a mostoha-, hanem a keresztapja is. Bár a fiatal korában csak Millának becézett Kamilla svájci magániskolában tanult, majd Párizsban francia irodalmat hallgatott, később pedig egy londoni tervezőirodában helyezkedett el, nem sokat dolgozott. Életét a gyerekeinek szentelte, és megállapítható, hogy igencsak eredményesen. Tom ugyanis elismert gasztropublicista, ételkritikus, számos sikeres szakácskönyve jelent meg, továbbá főzős tévéműsorok állandó szakértője Nagy-Britanniában és Ausztráliában. Volt felesége, Sara Buys pedig az egyik legnagyobb brit magazin divatszerkesztője. Két gyerekük született, Lola és Freddy. A pár 2018-ban vált el, és bár Tomra újból rátalált a szerelem egy Alice Procope nevű újságíró mellett, új párját 2021-ben egy gyógyíthatatlan betegség miatt vesztette el. A férfi azóta egyedül van.

Tom és felesége az esküvőjük napján 2005-ben (Fotó: Getty Images)

Kamilla lánya visszavonultabban él, mint bátyja, általában kerüli a nyilvánosságot. Laura Oxfordban járt egyetemre, művészettörténetet és marketinget tanult. Újságíróként kezdte, majd megalapította a London’s Eleven Galleryt, amelynek azóta is a vezetője. Később egy divatbutik-hálózatba társult be. 2006-ban nagy feltűnést keltett, amikor egy jóképű fehérneműmodellel kötötte össze az életét. Az arisztokrata, pontosabban bárói származású Harry Lopez azonban csak másodállásban lépett kifutóra, valójában könyvelő. Három gyereket nevelnek: a Gus és Louis nevű ikreket és Elizát, aki Vilmos és Katalin esküvőjén az egyik koszorúslány volt.

Laura 2006-ban lépett frigyre (Fotó: Getty Images)

Kamilla ritkán beszél a családjáról, a hetvenedik születésnapján adott interjújában viszont mesélt a nagymamaságról, amit csodálatosnak nevezett. „Imádom, mert nincs teljes felelősséged. Csodálatos időt tölthetsz unokáiddal, elronthatod őket, megadhatod nekik azt, amit a szüleik nem engednek meg nekik, majd visszaadhatod őket” – jegyezte meg a rá jellemző fanyar humorral. Úgy hírlik, Laura és Tom kapcsolata Károly király gyermekeivel, ha nem is baráti, de szoros, hiszen családi eseményeken távol a kameráktól gyakran találkoznak. Kamilla gyerekeinek élete alig változott azzal, hogy anyjuk a királyság első asszonya lett. Talán csak annyiban, hogy találkozásukkor Tom fejet hajt, Laura pedig pukedlizik előtte, de ezt mindenki más is megteszi a királyi pár előtt.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!