Napi friss

Keanu Reeves boldogsága határtalan, de mikor lesz esküvő?

A Mátrix- és John Wick-filmek sztárja akkorát villantott a vörös szőnyegen, hogy egyesek fülében már zúgnak is az esküvői harangok.

Beindultak a találgatások azzal kapcsolatban, hogy Keanu Reeves és ritkán látott párja összekötheti az életét, miután a pár minap forró csókot váltott a vörös szőnyegen. Láthatóan óriási az összhang az 59 éves színész és az 54 éves, civil foglalkozású Alexandra Grant között. A pár a legnagyobb titokban jött össze, valamikor 2019 körültől datálható a kapcsolatuk. Akkor már évek óta szoros barátságot ápoltak, miután Grant illusztrálta a színész Óda a boldogsághoz készült könyvét még 2011-ben. Alexandra barátja, Jeniffer Tilly korábban a Page Sixnek mesélt arról, hogyan derült fény a pár kapcsolatéra. „Úgy bő másfél éve Alexandra egyszer csak azt mondta, ’Keanu Reeves a barátom.’ Én meg erre csak annyit tudtam ismételgetni: ’Várj, mi? Várj, mi?’” – mesélte nevetve 2020 elején Grant barátnője. Tavaly pedig a People magazinnak beszélt Alexandra a sztárral való kapcsolatáról. „Nagyon kreatív, kedves, és rendkívül keményen dolgozik. Azt szeretem Keanuban és a kapcsolatunkban, hogy folyamatosan ösztönözzük egymást arra, hogy új dolgokat érjünk el az életünkben. Olyan inspiráló látni, hogy mindig friss célokat keres” – fogalmazta meg Alexandra. Sőt egy, a párhoz közel álló forrás szerint az erős, magabiztos Alexandra hozta fel az esküvő ötletét a sztárnak. A páros az In Touch szerint ugyanakkor úgy gondolja, szűk körben, a legközelebbi barátok és a család részvételével zajlana a ceremónia a saját kertjükben.

Rövid haj, forró csók

A páros egyértelműen egymásra talált, és hogy készek összekötni az életüket, az meg is látszik azon ritka alkalmakkor, amikor közösen jelennek meg nyilvánosan. Így volt ez most hétvégén is, ugyanis a MOCA-gálán ellopták a show-t, egyrészt azzal, hogy Keanu épp újra mátrixos frizurát vágatott a már jól megszokott hosszú haja helyett, és még egy forró csókot is váltottak a vörös szőnyegen Alexandrával. Ezek után nem is csoda, hogy az internet népe házasságért kiált, már csak azért is, mert a színész több mint két évtizede nem mutatkozott senkivel a vörös szőnyegen.

Mint ismert, Reevesnek a korábbi barátnőjével, Jennifer Syme-mal azután ment tönkre a kapcsolata, hogy elveszítették közös gyermeküket: kislányuk 1999-ben halva született. Nem sokkal a temetés után szakítottak is, bár barátok maradtak. A sors azonban nem mérte szűkmarkúan a tragédiákat, ugyanis Keanu Jennifert is elveszítette: korábbi kedvese egy tragikus autóbalesetben halt meg 2001-ben. Most azonban úgy tűnik, a színész végre felhőtlenül boldog, egy bennfentes szerint „ez a legboldogabb és legpozitívabb kapcsolat, amely eddig megadatott neki.”

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!