Napi friss

A Házasság első látásra arája kifakadt: „Sosem bocsátok meg Andrisnak!”

Áll a bál Dávid Petra és Kabai András között, mivel a lemezlovas arra utalgat, hogy neje szerhasználó. A sértett ara most a story.hu-n keresztül reagált a gyanúsítgatásra.

Sok mindenen át lehet lendülni egy kapcsolatban, ám ha valaki, burkoltan ugyan, de ország-világ előtt kikiáltja a feleségét valamiféle káros szer fogyasztójának, azt nehéz helyrehozni. Mint azt az elmúlt két adásban láthattuk, Kabai András többször is erre utalt, amikor úgy fogalmaz: „Petra bediétázta magát.” A valóban furcsa viselkedést – hogy elkésett, hogy lelassult és érzelmi kitörései is voltak – Dávid Petra „diétás fáradtsággal” magyarázta, de férje nem hitt neki. „Az ő érdekében én nem szeretném kimondani, mire gondoltam, amikor azt mondtam: bediétázta magát. De az biztos, hogy úgy éreztem, nem jó úton jár, és segítségre van szüksége. Számomra ijesztő volt az állapota. Nem biztos, hogy a legjobban kezeltem a szituációt, de ha arra gondolok, most hogy van, akkor ég és föld az akkori és a jelenlegi állapota” – kezdi Andris a story.hu-nak.

Petra viszont ma sem tudja pontosan, Andris mire is gondolt a sejtelmes és egyben igencsak kínos utalgatással. „Sosem mondta ki egyenesen, hogy mit akart ezzel mondani, én meg már nem is akarom feszegetni a dolgot. De egyet szeretnék leszögezni: az, aki az egészséges életmódot képviseli, nem él szerekkel. Én semmilyen tudatmódosító szert nem szedek! Kikérem magamnak az ilyen gyanúsítgatást. Sosem fogom megbocsátani Andrisnak, hogy ilyen helyzetbe hozott – csattan fel kérdésünkre Petra, akinek az is megfordult a fejében, hogy vérvizsgálatra megy. – Rájöttem, hogy nem akarok bizonygatni senkinek semmit. Aki követ, ismer, úgyis tudja, milyen vagyok, és mit képviselek testépítőként. Aki pedig szakmabeli, az pontosan érti, mint például Kriston Peti is, aki meg is erősített a műsorban, hogy a kevés kalóriabevitel tényleg okozhat olyan belassult állapotot, ami ahhoz hasonlít, mintha valaki be lenne tépve. De nincs! És ez itt a lényeg. Én nagyon büszke vagyok magamra, a szakmámra, és nem szeretném, ha valaki ezt besározná.”

Kiemelt kép: Trenka Attila/fotocentral.hu; Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!