Hazai sztár

Vajna Tímea – A túlvilágról üzent Andy

Látszólag révbe ért Andy Vajna fiatal özvegye, a háttérben azonban furcsa jelek tűnnek fel. Jóskörökben úgy vélik, az elhunyt filmmogul üzenget, és nem örül neje új választottjának, noha még életében jóbarátok voltak Zolival.

Timi a férje halála után is töretlenül hisz a köztük lévő láthatatlan kötelékben, és a mai napig úgy érzi, spirituális kapcsolatban állnak. Az örökösnő korábban maga mesélte, hogy a néhai producer már többször is üzent neki a túlvilágról, most pedig, úgy tűnik, az eljegyzését sem hagyta szó nélkül…

Andy haragos

Lapunk megtudta: jóskörökben úgy hírlik, Andy jelezte, szeretné, ha Timi jól meggondolná a második házasságát, és csak akkor mondana igent, ha semmi kétsége sincs Zolival kapcsolatban. A Story­ kíváncsi volt, Timi jósnője és egyben Andy jóbarátja, Baranyi Rozi hogyan vélekedik minderről. Kiderült, a producer szelleme nemrég őt is meglátogatta. „Egy-két hete megjelent álmomban. Furcsa, mert ilyen rég nem történt. Nem volt halott, nagyon is élt, és haragos volt valamiért – kezdte lapunknak Rozi, aki biztos benne, hogy mindez nem véletlen. – Minden álom jelentéssel bír, főként, ha valaki élőként jelenik meg, miközben már elment. Hát még ha dühös! De az álmok akár fordított jelentéssel is bírhatnak, és a negatív nem kizárt, hogy pozitív fordulatot jelez. Andy látogatását viszont azóta sem tudom megfejteni. Nem tudom pontosan mit akart, és miért hozzám jött” – árulta el lapunknak a jósnő.

Zoli mégsem Andy?

Meglehet, régi barátságukra való tekintettel a producer a jósnőnek is jelezni akarta Timi választottjával, Zolival szembeni aggályait. Általa is üzenni szeretné: ne kapkodjon, ami az elköteleződést és a családalapítást illeti. Ezzel pedig Timi megérzése, hogy a producer lelke beleköltözött sármos, új választottjába, megdőlni látszik. Pedig kapcsolatuk hajnalán az örökösnő az mondta, Zoli pont úgy viselkedik, ahogy Andy.

Az özvegy a mai napig nem tudta megemészteni Andy halálát (Fotó: Smagpictures)

Csak a kutyákat vitte

A közös üzlet mellett a jegyespár az első, közös családi eseményt is átélte. Megtörtént Timi unokaöccse, a kis Noah keresztelője. A híres nagynéni komoly szerepet kapott, hiszen ő lett húga kisfiának a keresztanyja. Egyhetes magyarországi látogatása alatt Timi minden napot Noah-val töltött, tejben-vajban fürösztötte a picit, és érezni lehetett rajta: már nagyon várja, hogy ő is édesanya legyen. „Jövőre elképzelhető, hogy belefogunk a családalapításba. A párom, Zoli hihetetlenül családcentrikus. Kijelentette, hogy szeretne tőlem gyereket, de Mérleg jegyűként úgy vagyok vele, hogy először teremtsük meg az ideális körülményeket” – mondta tavaly nyáron a Best magazinnak az örökösnő. Azóta azonban több komoly vizsgálaton és nőgyógyászati műtéten is átesett. A közösségi oldalán azt írta, először a lelki békéjét, nyugalmát kell megtalálnia a rengeteg fájdalom, harc és stressz után, ami a férje halála óta éri. Talán az sem véletlen, hogy rövid látogatása után Zoli nélkül, elhunyt férje kutyáival tért haza Los Angelesbe.

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!