Napi friss

Fördős Zét szembesítették vele, milyen valójában a barátnője, Sári

Zét, a Konyhafőnök ítészét többnyire csak szakmai környezetében ismeri a nagyközönség. Nemrég azonban Peller Mariann vendége volt egy podcast műsorában, ahol nemcsak lelki mélységekről, de párkapcsolatáról és arról is őszintén beszélt mivel foglalkozna szívesen a gasztronómia helyett.

Fördős Zé szerint az emberek túl komolyan, félelmektől vezérelve élik az életüket, ezért szenvednek annyian a szorongástól. Számára a cinizmus, a humor mellett a természetben eltöltött idő adja az élet esszenciáját. Mindig testi és lelki feltöltődést hoz neki, az anyagias, civilizált világból való kilépés, mindegy, hogy pontosan mit csinál, csak a szabadlevegőn tegye. Fontosnak tartja, hogy környezte hasonlóképen vélekedjen az univerzum és a természeti jelenségek ránk gyakorolt hatásáról. „Olyan kapcsolatokban érzem jól magam, ahol ilyen jellegű filózás jól tud működni. Nem tudnám elképzelni, hogy például egy ilyen erdei élmény után hazaérek, és ne tudjam a páromnak elmesélni, mert úgy reagálna: – mi van veled, beszívtál vagy mi bajod van?” – magyarázta Peller Mariannak az Utazás a lelked körül egyik epizódjában. Megemlítette, hogy már 5 éve stabil párkapcsolatban él barátnőjével, Sárival, akivel az ilyesmi jellegű elmélkedés nem okoz gondot. Azt is elárulta, hogy nem az a csajozós vagy tudatos párkereső típus, egyszerűen csak ha kialakul egy mélyebb kapcsolódási pont, hagyja magát sodródni.  „Nem szoktam párt választani, nincs meg ez az érzésem, hogy valaha valakit választottam.” A műsor második felében érkezett egy asztrológus szakértő, aki kártyavetés segítségével igyekezett a gasztroblogger életét még jobban feltérképezni. Párkapcsolatát tekintve azt állapította meg, hogy egy egyenrangú kapcsolat az övék, mindketten nagyon nyitottak és beszédesek, de olykor Sári felül tud kerekedni a kapcsolatban. Zé az elején helyeselt, az utolsó rész azonban őt is meglepte, elgondolkodott a hallotakon: „Nem vettem idáig észre, de kinézem belőle! Most hazamegyek, és eléállok te irányítasz engem?”- reagált Zé nevetve. A szakember aztán elmagyarázta, mire is érti ezt pontosan. „Ja, hogy ő megcsináltatja velem azt, amit ő szeretne… Ilyen van! Ez teljesen így van!” – értette meg Zé, majd nevetve hozzátette: Na majd szembesítem ezekkel!”

A beszélgetés vége felé a kártyavető megemlítette, hogy azt látja, Zé nyitott mindenféle újdonságra, ami kreativitást igényel, és még az is lehet, hogy teljesen más irányt vesz az élete. Erre válaslzul mesélte el Zé, hogyan lett belőle majdnem asztalos:Amikor a covid kirobbant, első dolgom volt, hogy elrohantam egy asztalos tanfolyamra. A harmadik alkalom után aztán abba is kellett hagynom…. Úgy volt, hogy a korlátozások miatt nem tudjuk felvenni a Konyhafőnököt, sem a Streetkitchen videóit, és mivel ilyen még nem volt, hogy előre tudom, hogy a következő fél-egy évem szabad lesz, elrohantam az asztalos tanfolyamra. Vettem egy kezeslábast, elkezdtem kötéseket kivésni kézzel, majd felhívtak az RTL-ből: ‘vaklárma, gyere, forgatunk!’ – akkor mondtam mindenkinek, hogy további jó munkát, és visszamentem.”

Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!