Napi friss

Házasság első látásra – Petra és Bogi elárulták, kik a kedvenc párosaik a műsorban

Míg egyikük több másik házaspárt is kiemelt, a másik alig tudott választani.

Kérdezz-feleleket tartott Dávid Petra és Gál Bogi, a Házasság első látásra két arája a YouTube-on. Természetesen mindenkit az érdekel, hogy a TV2 párkereső műsorának szereplői együtt vannak-e még férjeikkel, ám erről érthető módon nem beszélhetnek. Arra a kérdésre azonban őszintén válaszoltak, kik a kedvenc párosaik.

Gál Bogi elsőként a Gyöngyi-Csabi és az Enci–Peti házaspárt említette, igaz, hozzátette, a műsor jelenlegi szakaszát látva kissé összekavarodtak a szálak, hogy ki kihez tartozik (itt bizonyára arra utalt, hogy Horváth Enikő és Dávid Petra párja, Kabai András félreérthető üzeneteket váltottak egymással, amiből óriási botrány lett, Kriston Petit lelkileg nagyon megviselte a dolog). Bogi egyébként nagyon szurkol a Hilda–Laci párosnak is.

Dávid Petra ehhez képest nehezebb helyzetben van. Úgy fogalmazott: a látszat ellenére a férjével, Andrissal úgy érezték a forgatások alatt, hogy ők egy egységet alkotnak, és mint pár nem tudnak beilleszkedni a többiek közé. Enikőt például megkedvelték, Kriston Peti azonban semleges volt a számukra. Érdekes módon a Gyöngyi–Csabi párosról nem is volt nagyon véleményük. Petra utólag bevallotta, hogy a mindig találtak valami kivetnivalót a többi pár egy-egy tagjában, így egy házaspár mellett sem tudtak elköteleződni érzelmileg. Most viszont mint néző Bogihoz hasonlóan ő is Hildának és Lacinak drukkol a legjobban.

Kiemelt kép: YouTube/Dávid Petra

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!