Napi friss

Az összetört szívű Kriston Peti elcsukló hangon vallott az érzéseiről: „Megérinti az embert, amikor odaadod magad, és…”

Enci játszmája túl sok a férjének, akit sokkolt, amit felesége tett vele.

Horváth Enikő és Kriston Péter kapcsolata álomszerűen alakult, hiszen úgy tűnt, házasságkötésük után egyből megtalálták a közös hangot. Csakhogy az idő előrehaladtával problémáik adódtak, amiknek egyik következménye az lett, hogy Enci a műsor egy másik szereplőjével, Kabai Andrással kezdett pikáns üzenetváltásba. És még ha ez nem lett volna elég, a fiatal lány még azt is megkérdezte a lemezlovastól, nem aludhatna-e nála. Ha Encin múlik, mindez ki sem derült volna, csakhogy Andris beavatta a nejét, Dávid Petrát a dologba, aki később mindenki előtt felhozta a témát.

Enci húzása mindenkit sokkolt, de leginkább a férjét, Kriston Petit, akit nagyon megviselt lelkileg, hogy felesége más férfival flörtölt a háta mögött. Nem csoda, hogy ezután közölte Encivel: költözzön el tőle. „Még én is bebőgök… – mondta könnyes szemmel Peti a kamerák előtt, és hiába próbálta szavakba önteni fájdalmát, nem tudta elfojtani a sírását. Az már a szerda esti adás előzeteséből derült ki, hogy a személyi edzőt lelkileg mennyire megviseli a kialakult helyzet. – Megérinti az embert, amikor adsz valamit, odaadod magad, és…” – mondta elcsukló hangon. Hogy Peti és Enci túl tudják-e tenni magukat a történteken, az a napokban bizonyára kiderül, bár a kommentelők szinte egy emberként állítják: Peti jobbat érdemelne.

Enci nem akarja elveszteni a férjét

Horváth Enikő eleinte tiszteletlennek érezte, hogy Peti kirakta a szűrét, de aztán látva férje határozottságát, rájött: neki kell most vezekelnie a bűneiért. „Én nem szerettem volna távolabb kerülni tőle érzelmileg – fogalmazott Enci a műsorban. – Nagyon nagyot hibáztam, Peti ezt nem érdemelte meg, mert ő nagyon jó ember, fontos lett nekem. Petinek sem vallottam ezt még be, de megszerettem őt, és elképesztően nehéz, hogy nincs itt mellettem. Minden energiámmal azon leszek, hogy ne veszítsem el.”

Kiemelt kép: tv2play.hu/Házasság első látásra

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!