Napi friss

Ördög Nóra köszöni a gyerekeiért valló aggodalmaskodást, de szerinte vannak olyan családok, akiknek nagyobb szükség van a figyelemre

Nánási Mici és Venci fiatal koruk ellenére folyamatosan megjelennek szüleik közösségi felületein, így a támadások sem kerülik el őket.

Ördög Nóra az Ázsi Expressz forgatásáról jelentkezett be a közösségi oldalán, hogy megvédje magát azután, hogy gyermekeit, Micit és Vencit megszólták: állandóan úton vannak a szüleikkel. Mint ismert, jelenleg is zajlanak a forgatások a Fülöp-szigeteken és Tajvanon, ahol a család meglátogatta Nórát. A műsorvezető napi szinten posztol odakintről, a minap pedig videóban reagált csupa olyan dologra, amiért kritika éri őt. Kisfia hosszú hajáról azt mondta, Venci így szereti, míg az iskolából való hiányzással kapcsolatban leszögezte: a tavaszi szüneten kívül mindössze hét napot nincsenek suliban a gyerekek, tehát a tanulnivalójukkal sem maradnak le.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés

Ördög Nórát újra és újra előveszik a gyerekeik miatt a kommentelők. „Már hiába próbálnánk úgy csinálni, mintha ők normális életet élhetnek, valószínűleg ez nem tud megtörténni. Szülőként most azt tehetjük, hogy a lehető legtöbb opcióra felkészítjük őket, minden eszközt a kezükbe adunk, amivel harcolhatnak majd ez életben” – mondta az UNICEF-nek korábban adott interjújában a tévés. Szerinte gyerekei bármikor dönthetnek majd úgy, hogy elköltöznek akár Amerikába, mert a nyelvtudásuk is meglesz hozzá. De azt sem veti el, hogy ha Mici és Venci úgy döntenek, műsorvezetők akarnak lenni, akkor segíteni tud nekik ebben.

Nagyon sok kritikát kapnak azzal kapcsolatban is, miszerint sosem próbálták meg, hogy a reflektorfénytől távol neveljél fel a gyermekeiket. Nóra szerint minden szülő eldönt dolgokat a gyermekével kapcsolatban, ezzel óhatatlanul meghatározza a jövőjét. „Döntést hoztam helyette, hiszen én vagyok az anyukája – mutatott rá műsorvezető, hozzátéve, hogy a gyerekeinek úgy igyekszik tálalni a munkáját, hogy az nem ciki és nem rejtegetnivaló. – Amennyire lehet, próbáljuk ezt természetesen kezelni. Megtaláltuk az egészséges egyensúlyt – véli Nóra, aki szerint azt az utat választották, hogy felkészítik a gyerekeket, hiszen az iskolában is felkérdezik őket ismert szüleikkel kapcsolatban. – Semmiképpen nem zárjuk el őket hermetikusan attól, amiben mi létezünk, mert különben az egy sokkhatás lenne később, és egyébként mindenki tudni fogja, hogy ők a Nánási Mici és Venci – mondta. – Az egyetlen fontos dolog a nap végén, hogy szeresd a gyereket. Ezen fog eldőlni, hogy értékes felnőttekké válnak-e.” A műsorvezető egyébként köszöni az aggódást a Nánási gyerekek miatt, de úgy gondolja, vannak olyanok családok, akiknek valóban szüksége van a figyelemre, mert bajban vannak, és segítséget kell kapniuk.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!