Napi friss

Ráskó Eszter az abszolút nyertese a bokszkihívásnak, ezt még Erős Antónia sem hagyta szó nélkül

Molnár Áron, Majka, Sebestyén Balázs és Ráskó Eszter letarolta az internetet – mindenki megfutamodott, kivéve a Rádió1 műsorvezetőjét.

Felrobbantotta a netet Molnár Áron, hogy bokszmeccsre hívta ki Majkát: olyan lavinát indított el, hogy egy darabig nem lehetett tudni, hol áll meg. Majka beleállna az ügybe, ugyanakkor azt mondta, Áronnal szemben esélye sincs olyan elfoglaltságok mellett, mint ami az évben még rá vár. Mint kiderült, ő lesz az idei X-Faktor egyik mentora. „Ahhoz, hogy kiporoljam a feneked, minimum 6-7 hónap felkészülésre lenne szükség, heti 5 nap edzéssel, ami az én időbeosztásom mellett még Tom Cruise-nak se sikerülne a Mission Impossible 8-ban. Persze lehetnék olyan is, aki felmarkolna egy zsák pénzt, sz*rna mindenre, és az első menetben hanyatt vágja magát, de az nem én vagyok. Ha már elvállaltam valamit, megcsinálom rendesen… És ezt nem tudnám. Ha akarod viszont, rád küldöm az egyik emberemet, mert régóta a begyében vagy. Sebestyén Balázsnak hívják, és semmi dolga sincs azonkívül, hogy a kakassal kel reggel. Délután pont el tud menni felkészülni. Nekem, azt hiszem, mondta is egyszer, hogy nem nagyon csíp téged!” – hangzott az ózdi rapper válasza.

Sebestyén Balázs nem hagyta annyiban a dolgot, igazán frappáns választ adva. „Ha akarod, rád küldöm az egyik emberemet, mert régóta a begyében vagy. Ráskó Eszternek hívják, és semmi dolga sincs azonkívül, hogy a kakassal kel reggel. 😁😁 Sokszor látom árnyékbokszolni itt, a rádióban, a teraszon, és ha dühös, mindig lever egyet a Ferinek, aki mellette ül. 😀😁 Szerintem elképesztő ütőereje lehet, látva a bicepszét és Feri látleleteit. 😀 Nekem, azt hiszem, mondta is egyszer, hogy nem nagyon csíp téged…”

Így Ráskó Eszter nyerte el a tiszteletbeli bokszoló címet, aki végül személyesen ment el Molnár Áronhoz. Azonban ekkorra már a színész-aktivistának is inába szállt a bátorság. Eszter arcát elnézve, ezen cseppet sem csodálkozunk. A videót pedig még Erős Antónia sem hagyta szó nélkül: „Ott a pont” – zárta le a témát végleg a népszerű híradós.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ráskó Eszter (@eszter_schwester) által megosztott bejegyzés

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!