Napi friss

Szakember segítségét kérte a forgatás után a Next Top Model Hungary szereplője

A műsor egyetlen plus size modellje, Vidéki Vivien hosszú évek óta rendben van magával, de az állandó feszültség őt is kikezdte.

„Konkrétan belefogytam a konfliktusokkal járó stresszbe és feszültségekbe – kezdi már mosolyogva a kétdiplomás közgazdász. – És persze a tempó is feszített volt. Az tűnt fel, hogy állandóan azt mondogatják nekem, hogy ’Vivi, egyél, túlságosan le fogsz fogyni’, ami ugye a divatszakmában alapkövetelmény, de nem nálam, aki nem a klasszikus modell­alkat. Ahhoz még mindig húsosabb voltam, a mid ­size-hoz meg már kisebb. Így kénytelen voltam elkezdeni enni… De azt szeretném megjegyezni, hogy rettentő hálás vagyok, hogy részt vehettem a műsorban, és hogy a zsűri egyetlen egyszer sem mondott semmiféle kritikát arra vonatkozóan, hogy teltebb vagyok, sőt. Az már más kérdés, hogy a lányok miként vélekedtek rólam vagy az alkatomról a hátam mögött. ­Emiatt a forgatás után szakember segítségét is kértem, de rendben vagyok, mint ahogy az önértékelésem is. Én már réges-rég elfogadtam azt, amilyen vagyok. Épp ezért a diétákkal már nem is próbálkozom. Nem nekem ­valók. A mindent mértékkel elvben hiszek, és nem is szeretem sanyargatni magam. Inkább csinálom meg harmadik diplomámat, vagy tanultam meg kínaiul!” – tette hozzá nevetve.

Vivi a forgatás egyik táncpróbáján a többi modellel (Fotó: Archív)

Elismert nevek

A Next Top ­Model Hungary ­zsűrijében foglal helyet ­Tomán Szabina, Axente ­Vanessa, Merő ­Péter és Tombor Zoltán. De a hazai divatszakma ismert arcai is feltűnnek majd egyes részekben, így például Epres Panni topmodell vagy Kiss Márk, aki a műsor divattervezője és stylistja is.

Kiemelt képek: TV2, Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!