Napi friss

Kínos kérdést kapott a frissen nősült Vitray Tamás

A 91 éves Vitray Tamás láthatóan nem volt boldog, hogy a magánéletéről kérdezik kolléganői, de azért becsülettel válaszolgatott.

A veterán televízióst két régi, kedves kolléganője, Rangos Katalin és Szegvári Katalin interjúvolta meg néhány napja a Heti Libazsír YouTube-csatornán, és ugyan a legnagyobb tisztelettel, de azért kifaggatták kései házasságáról is. Szóba került a jeggyűrűje, a felesége, és – Vitray számára láthatóan egészen váratlanul – egy másik hölgy is. Rangos nem akarta beérni egy kurta válasszal, kitartóan kérdezett, így le is leplezte a 91 éves tévést, aki végül egy atyai intelemmel és egy mosollyal zárta le az érezhetően kínos témát. Íme, a beszélgetés.

Rangos Katalin: Nem kell semmit elmondani már, mert mindent tudunk a bulvársajtóból, meg az egyéb nyilatkozatokból, hanem ahogy látom, teljesen rendben van, és boldog.

Vitray Tamás: Miért ne lehetnék?

R. K.: Hogy csinálja, legyen szíves, és akkor leszállok erről az egészről, hogy magáért 80 fölött is vetélkedtek a nők, mert hogy ez történt konkrétan. Tehát ezelőtt a 90. születésnapján ott voltam, azt még egy másik hölgy szervezte.

V. T.: Igen, de baráti alapon.

R. K.: Igen? Ő nem így tudta.

V. T.: Ki?

R. K.: Aki baráti alapon szervezte. Ő azt hitte, hogy ő a párja magának. Minket, vendégeket így hívott. Na mindegy, nem kell nekünk mindent tudnunk.

V. T.: Bizony nem.

R. K.: De azért jólesik.

V. T.: És nem kéne mindent megkérdezni!

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!