Napi friss

Szupercuki fotót posztolt lányáról Hosszú Katinka – Ekkorát nőtt Kamília!

Már elmúlt féléves, és odavannak a rajongók attól, milyen gyorsan nő és fejlődik az olimpikon Hosszú Katinka és Gelencsér Máté gyermeke.

Megküzdött az anyasággal Hosszú Katinka, annak ellenére, hogy kislánya, Kamília születése előtt úgy gondolták férjével, Gelencsér Mátéval, hogy nagyon is készen állnak a kisgyermekes létre. Nemrégiben azonban bevallotta, hogy minden várakozásukat felülírta a valóság, hiszen előfordult, hogy a csecsemő naphosszat sírt, és ők nem tudták, mi tévők legyenek. „A gyermek iránti aggódás valószínűleg egy teljesen más érzés, mint amilyet az eddigi életem során bármikor is éreztem. Olyan lelki trauma, amit nyilván minden anya átél, és nehéz szavakba önteni. Nemrég felhívtam anyukámat, elmeséltem neki, hogy ezen aggódom, meg azon gondolkozom, hogy majd milyen jó lesz, ha Kamília nagyobb lesz, és el tudja mondani, mi baja. Erre csak legyintett: ‘Ez az aggodalom most már életed végéig elkísér.’ Valószínűleg igaza van” – nyilatkozta az úszónő a Nők Lapjának.

A kapcsolatuk megőrzése, valamint a sport is nagyon fontos az úszónőnek, így igyekeznek minél jobban egyensúlyozni, hogy semmi ne menjen a másik rovására. Heti kétszer mindig randiznak a férjével, és az úszást is igyekszik beiktatni, bár ebben, mint mondja, Kamília diktálja a tempót. Év elején pedig már arról posztolt, hogy családjával együtt utazott el edzőtáborba, mert „fejébe vette”, hogy ott szeretne lenni a párizsi olimpián. A napokban pedig ezt meg is erősítette, amikor kislányával közös képet tett ki: „Kamival nagyon várjuk a nyarat, hogy végre együtt úszhassunk.” A fotót ide kattintva lehet megnézni.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!