Napi friss

Visszakövetelik a nézők a TV2 régi műsorát – Ön nézné, ha visszahoznák?

A műsor régi szereplői összeálltak néhány fotóra, a rajongók pedig nosztalgiázni kezdtek.

2019-ben kezdődött az első Exatlon Hungary a TV2-n, ezt követően pedig négy évadot ért meg. Az első hármat Palik László vezette, az utolsót pedig Monoki Lehel. Sokak nagy bánatára tavaly már nem jelentkezett a csatorna új évaddal, de ettől függetlenül a nézők töretlenül rajonganak a korábbi versenyzőkért.

Most a Bajnok csapat néhány tagja találkozott egymással újra, és közös fotójukat nem győzték dicsérni a kommentelők. A „pirosak” most az Egyesült Államokban, Floridában futottak össze. Szabó Franciska ugyanis már két éve ott él, pankrátorként épített karriert. Jósa Danny, aki a negyedik évad győztese volt, szintén nagyrészt az Egyesült Államokban tevékenykedik, de munkájának köszönhetően rengeteget utazik. Harmadikként pedig most Ujvári Iza is Miamiba utazott, és meg is ragadta az alkalmat, hogy összefusson régi csapattársaival. „Az évek múlnak, de a szikra a piros csapatban örök. Bárhol is legyünk a világban, ez a tűz újra összehoz minket, erősítve kötelékünket. Tartsuk életben ezt a lángot, útmutatónk legyen a közös szenvedély és barátság” – írta újabb posztjában Szabó Franciska.

A kommentelők között többen is megjegyezték, hogy bárcsak újraindulna az Exatlon. A kérés egyébként nem új keletű, többször is megfogalmazták már a rajongók. Azt azonban egyelőre nem tudni, hogy van-e rá esély, hogy a következő időszakban visszatérjen a műsor. „Őszintén, én remélem, lesz folytatás. Nem magam miatt, de a nagyszüleimnek ez volt a mindennapi kikapcsolódás és beszédtéma a szomszédokkal” – írta az egyik kommentelő egy korábbi bejegyzésnél. „Nekem is avmamám hangosan szurkolt a kedvencének” – tette hozzá egy másik.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!