Hazai sztár

Az Exatlon sztárjai boldogan visszatérnének a képernyőre

Annak idején egy fél ország szurkolt nekik, amikor az akadály­pályákon küzdöttek. Most elmesélik, mi történt velük azóta.

Jósa Danny – Ingatlanba fektette a nyereményt

Az All Stars-évad férfi mezőnyében a Bajnokok versenyzője diadalmaskodott. „Az életem szinte semmit sem változott a műsor óta. Ugyanúgy BMX-ezek, sokat utazom, az időm nagy részét Amerikában töltöm, és csak nyáron jövök haza. A nyereményemhez egy évig hozzá sem nyúltam, aztán pedig ingatlanba fektettem – magyarázza Danny. – Az exatlonosokkal van, akivel megmaradt a barátság, a legtöbbjükkel pedig tartjuk a kapcsolatot. A BMX-es feladatok miatt a legtöbbet persze Kempf Zozóval találkozom, hiszen vele sokat dolgozunk együtt. Néha hiányzik a műsor, szívesen mennék újra valamilyen más szituációba. Most még egy kicsit itthon vagyok Magyarországon a családommal, de szeptember végén már repülök vissza az Egyesült Államokba.”

Danny az év nagy részében Amerikában él (Fotó: Archív)

Szente Gréta – Nagy tervei vannak

Az egyetlen versenyző volt a műsorban, aki kétszer is diadalmaskodott: saját évadát és az All Starst is megnyerte. „Az Exatlon után visszarázódtam a hétköznapokba. Jelenleg a Corvinuson tanulok pénzügy-számvitel szakon, így az időm nagy részét ez teszi ki. Mindenképpen szerettem volna minél hamarabb belekóstolni a munka világába is, így az iskola mellett igyekszem minél több fronton kipróbálni magam – árulja el Gréti, aki arról sem tett le, hogy visszatérjen a képernyőre. – Most már több műsor is van, aminek a szerves részét képezi a sport, így ezekben talán nekem is juthat még feladat. A sportból kiindulva szeretnék majd saját vállalkozást is. Egyelőre még nem dőlt el semmi, de nagy vágyam lenne gyerekeket táboroztatni. Persze a hétköznapokban én is próbálok kikapcsolódni, hogy bírjam a gyűrődést. Szabadidőmben szeretek a barátaimmal és a családommal időt tölteni, ha lehet, a természetben kirándulni, piknikezni, vagy közösen sportolni. Mivel örökmozgó vagyok, és utazni is imádok, örülök, hogy a barátom is hasonló ebben, és együtt tudunk aktív közös programokat szervezni. Persze azért nem vetjük meg a kanapén elnyúlós, sorozatnézős lustább estéket sem.”

Gréta igazi örökmozgó (Fotó: Archív)

Herczeg-Kis Bálint – Közös vállalkozást terveznek Annával

Saját évadát megnyerte, és az All Starsban is a döntőig menetelt. Ő volt a közönség egyik abszolút kedvence, aki a műsor által szerzett ismertségből szép sikereket kovácsolt a közösségi médiában. „Az Exatlon után és óta is együtt vagyunk a barátnőmmel, Annával. A verseny után költöztünk össze. Élvezzük a közös életet. Próbálunk minél több időt együtt tölteni, és közösen felfedezni a hétköznapokat. Szerencsére mindketten nagyon szeretünk utazni, már rengeteg országban eljutottunk. Annával egyébként kialakulóban van egy közös titkos projekt, amiről túl sokat még nem árulhatok el, de amikor itt lesz az ideje, beszámolunk róla – mondja Bálint. – A munkám szempontjából már nemcsak a saját közösségimédia-felületeim, hanem különböző cégek felületeinek kezelésével is foglalkozom. Marketinges, operatőr, tartalomgyártó feladatokat töltök be. Szeretem, amit csinálok, mert kreatív kihívás, folyamatosan új ötletekkel kell előrukkolni, és ezeket megvalósítani. Így sosem unatkozom. A munkám egy másik nagy előnye, hogy rugalmas, ezért egy laptoppal vagy telefonnal el tudom végezni a feladataimat. A fotózás és a videózás nagy szenvedélyeim, az ezekhez szükséges eszközöket mindig magammal tudom vinni, így bárhol tudok forgatni. Hálás vagyok, hogy az Exatlonnak is köszönhetően azt csinálhatom, amit szeretek. A legutóbbi utazásom Nagy Daniékkal volt, Izlandra mentünk, és életemben először lakóautóztam. Ott annyira megtetszett az egész, hogy most fejembe vettem, milyen szuper lenne egy saját lakóautót építeni. Annával szeretnénk majd, ha egy furgont átépítenénk, és Európában utazgatnánk vele.”

Herczeg-Kis Bálint az All Stars-évad egyik adásában (Fotó: TV2)

Kiemelt képek: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!