Napi friss

Pásztor Anna háza lassan kész – A kádat 8 munkás emelte be a helyére

Bár a célegyenesben van a pilisi házának építése, az énekesnő épp ekkorra merült ki mentálisan, lelkileg és anyagilag.

Pásztor Anna a végét járja, frissen megjelent videója szerint ugyanis ráfordultak a célegyenesre, amit azonban már utolsó csepp erejéből és kaparós sorsjeggyel bírt csak megtenni. Nem véletlen, hogy teljesen elfogyott lelkileg, mentálisan és anyagilag is, hiszen az építkezés akkora falat, amit minden ember nehezen tud megrágni. „Minden építkezésen eljön a pillanat, amikor egy meteor pusztít el mindent” – vallotta be Pásztor Anna, aki bár tudja magáról, hogy iszonyúan sok tud lenni az emberek számára, most nála is eljött az a pont, amire maga sem számított: annyira elfáradt, hogy nehezen tudott csak kimászni a gödörből. Nem is csoda, hiszen mint arról a story.hu is beszámolt, volt több olyan pillanat is, amikor minden összeomolhatott volna: lelépett az építész, visszamondta a kivitelező a munkát, és kis híján felborult a kamion a ház felét kitevő ablakokkal és üvegajtókkal.

Annáról azonban az isteni gondviselés nem feledkezett meg, és mára úgy néz ki, karnyújtásnyira van a cél: „Túl vagyunk a tavaszi napfordulón, és ráfordultunk a nyárra! Végre kimásztam a gödörből, túl vagyok a tikkelésen, túl vagyok a vállrángatáson, túl vagyok a szívinfarktus közeli állapoton, kettő hónap pánikroham…” – mondta nagy örömmel. Persze azért folyamatosan akad nehézség, és mint korábban kifejtette, a háznak a gépészete, valamint a berendezése – minden várakozása ellenére – jóval nagyobb összeg, mint amire számított. Ám nem fukarkodott a tervekkel, például a fürdőkádra, ami egy talpas, öntött márványdarab aranykivitelben, nagyjából 1 millió forintot költött, legalábbis ennyibe kerül a kereskedő oldalán található információk szerint.

A pompás és meglehetősen súlyos káddal ugyanakkor meggyűlt a bajuk, emelős kocsival kellett felhelyezni a teraszra, hogy minél kevesebbet kelljen cipelni, hiszen önmagában 140 kilós szaniterről van szó. „Én még annyi magyar káromkodást életemben nem hallottam, mindent ki kellene sípolni, ha elmondanám” – mondta Anna arról, hogyan került fel a ház legmagasabb pontjára a kád. Az aranycsoda kissé meg is sérült, annak ellenére, hogy nyolc ember emelte fel a helyére. Emellett lesz a házban egyedi, extrém fürdőszoba zöld csempével, szellőztető rendszer, hőszivattyú, víztisztító, a kertben pedig esővíztároló is.

Kiemelt kép: Nagy Zoltán/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!