Napi friss

Deutsch Anita: „Tudnék évente új lakásba költözni és új férjet választani”

Kinizsi Ottóval nem is különbözhetnének egymástól jobban, mégis 22 éve kitartanak a másik mellett.

Ma már nagyon másképp látja Kinizsi Ottó és Deutsch Anita a kettejük közötti 8 évet, ami 22 évvel ezelőtt, a kapcsolatuk kezdetén egyáltalán nem éreztek problémásnak. Amikor összejöttek, Ottó csupán 19 éves volt, éppen annyi, mint most a lánya, így hát az eltelt évek alatt világossá vált számukra, hogy miért néztek rájuk furcsán az emberek. Nagy volt a szerelem és a rózsaszín köd kettejük között, és ami akkor megdöbbentő volt a külvilág számára, az nekik egyáltalán fel sem tűnt. „Visszanéztük a képeket, és az Ottó úgy néz ki, mintha a nagylányunk bátyja lenne. Most már látjuk, amit akkor láttak az emberek – mondta Anita nevetve a Három igazság című műsorban. A nézők is karakterekként ismerték meg őket, a szerepeik szerint Anita a törtető karrierista nő volt, Ottó pedig egy gimnazistát játszott a Barátok köztben. A való életben azonban éppen fordítva volt: Ottó magát úgy aposztrofálja, mint egy kicsit koravén embert, aki munkamániás, és nehezen találja meg a munka-magánélet egyensúlyt. Anita pedig a valóságban pörgős, kissé infantilis, kettőjük kapcsolatát pedig egymás szurkálása is jellemzi: – Ottó semmin sem akar változtatni, én viszont megőrülök a monotonitástól, akár évente cserélnék lakást és férjet…” – vallotta be viccelődve Anita.

Ottót sem kell ugyanakkor félteni, ugyanis amikor Anita felvetette, hogy nem terveztek hosszú távra, férje erre rögtön lecsapta a labdát: „A magad nevében beszélj! Ezt bebuktad!” Láthatóan máig borzasztóan rajonganak egymásért. A házaspár vállalja, éppen olyanok, mint mások: veszekszenek, sőt majdnem el is váltak az évek alatt. Egyszer még a nagy nyomás hatására szakítottak is. Ám nem sikerült a külön élet, a pici láng akkor úgy fellobbant köztük, hogy máig hatalmas hőfokon ég. Manapság Ottó átkerült a kamera túloldalára, a TV2 producere, olyan műsorokért is felel, mint a Hazatalálsz című napi sorozat. Anitának pedig civil munkája mellett megmaradt a színészet is.

A gyerekeik szerint ciki a Barátok közt

Deutsch Anitának és Kinizsi Ottónak két közös gyermeke van: a nagyobbik lányuk, Emma, 19 éves, egyetemre jár, konduktornak tanul, Hanni pedig 8. osztályos. A felvetésre, miszerint megmutatták-e nekik a sorozatot, ahol szerelem szövődött köztük, teljesen elutasítóak voltak. Annyira nem érdekli őket, hogy hiába megy az ismétlés, nem akarják megnézni. „Úristen, kapcsold el!” – így reagáltak lányaik a sorozatra. A média sem mozgatja meg őket, annak ellenére, hogy szüleik azt szeretnék, hogyha megtanulnának például vágni, vagy akár sminkesként, fodrászként lennének részesei a szakmának. Ugyanakkor mindkét lányuk határozott egyéniség, Hanni tehetséges táncos, Emma pedig bármikor ellentmond az édesapjának, ha úgy érzi, nincs igaza.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!