Napi friss

Borbás Marcsi – Heti 30-40-féle ételt főz

A népszerű tévés azt sem tagadja, hogy olykor gyorsétterembe is beül.

Borbás Marcsi az úgynevezett flexiteriánus módon étkezik, ami azt jelenti, hogy 85 százalékban csak az általa megtermesztett növényekkel fogyasztja. A Maszol nevű hírportálnak adott videós interjújában elárulta, olykor ő is eszik húst, állati eredetű ételt kis fűszerként, de egyszer-egyszer gyorsétterembe is elmegy. Kedvenc ételt nem tudna megnevezni, hiszen hetente 30-40-féle ételt készít, nemcsak a munkájából kifolyólag, de otthon is mindennap főz. Nagy hangsúlyt fektet a hitelességre, minden receptet kipróbál, és ha valami nem sikerül, azt is vállalja, a buktatókra külön felhívja a figyelmet. Annak ellenére, hogy él-hal a munkájáért, bármikor szívesen fogadja, ha alkalomadtán nem neki kell főznie. „Ha bárki más főz, én már lelkes vagyok, hogy nem nekem kell. Én vagyok a leghálásabb vendég, bármi jöhet, csak ne nekem kelljen megcsinálni.”

Egyik legsikeresebb műsora, a Gasztroangyal 333 adást ért meg, de máig csodálatosnak tartja a kultúra és a gasztronómia gazdagságát, és hogy még ennyi év után is találkozik számára ismeretlen receptekkel, szokásokkal, tárgyakkal. „A fő célom az, hogy ez az életstílust újból trendivé tegyem, mert ugye ma az tud érvényesülni, amit divatba tudsz hozni. A föld és az emberek szempontjából is óriásit nyerünk, ha trendivé tudom tenni, hogy legyen újra konyhakert” – fogalmazott Borbás Marcsi.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!