Napi friss

Galambos Lajcsi lányának milliárdos szerelme egyedül nevelte fel a fiát

Galambos Bogi párja tehetős üzletember, aki korán lett édesapa.

Mint arról a story.hu is beszámolt, Galambos Lajcsi egy szem lányának egy híres üzletember csapja a szelet. Mostanra az is kiderült, a Boginál 29 évvel idősebb, ingatlanfejlesztő, befektető, üzletember Csipak Péterről van szó, aki megálmodta és megalkotta Budapest bevásárló utcáját, a Fashion Streetet a kétezres évek elején.

A szerelmesek nőnap idején már fel is vállalták a kapcsolatukat, és az 53 éves Péter igazi úriember módjára virágokkal, szép üzenetekkel halmozza el Bogit. Úgy tűnik tehát, nem akadály a hatalmas korkülönbség sem, még úgy sem, hogy Péternek van egy fia, aki 33 éves, tehát Bogival közelebb állnak egymáshoz korban. Egy 2009-es cikk szerint pedig nem volt könnyű apa és fia élete, hiszen Péter egyedül nevelte gyermekét ötéves korától, akit csak Pepének becéznek. Már akkoriban is nagyon büszke volt fiára, akivel szinte együtt nőttek fel, hiszen Csipak 20 évesen lett apa. Ezért aztán ugyanolyan ruhákat hordtak, együtt jártak bulizni, és a személyiségük is hasonló. Aggódni azonban nincs miért, hiszen már akkor úgy nyilatkoztak a Blikknek, hogy a nők terén nagyon különböző az ízlésük. „Korán jött, igazi szerelemgyerek volt. Pepe ötéves volt, amikor édesanyjával, Gabival megromlott a kapcsolatunk” – mondta el a lapnak akkor Péter. Az életük természetesen nem volt könnyű, hiszen akkortájt indult be igazán a karriere, amikor rászakadt a gyereknevelés is, így a családja, édesanyja és a nevelőapja volt a segítségére. Mire pedig a fiú felnőtt, az is kiderült, hogy Pepének mindenben cinkosa az apja, együtt tanultak meg snowboardozni és wakeboardozni, de elmentek egy tengerentúli kalandra is egy Ford Mustanggal.

Péter saját hitvallása a nőkkel és családdal kapcsolatban pedig hosszú életű kapcsolatot jelenthet Boginak: „Az én megítélésem szerint alapvetően három fontos tényezője van a férfiasságnak: a felelősségvállalás, a szeretteinkről való gondoskodás a család szentségében és a nőkkel való bánásmód. Ez a három dolog messze túlmutat mindenféle izomban, borostában, pénzben mérhető sztereotip férfiasságon” – vallotta a vállalkozó magáról a Fashion Street magazinban, aki sokáig egyébként Horváth Évával alkotott egy párt.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!