Napi friss

Galambos Lajcsi lánya, Boglárka – Nem él vissza édesapja hírnevével

A divattervezőnek készülő lány nem szeretné, ha édesapja akár egy telefont is megejtene, hogy lehetőséghez juttassa.

Galambos Lajcsi lányának, Boginak régóta dédelgetett álma, hogy egy nap divattervezőként saját kollekcióval rukkoljon elő. Olyannyira komolyan veszi terveit, hogy a szakma minden területén szeretne tapasztalatot szerezni, ezért a divattervező-iskola mellett munkát vállalt a Dancing with the Starsban mint stylistasszisztens.

Boginak nem volt idegen terep a tévé, édesapjával korább több műsorban is szerepel együtt, ezúttal azonban a kamera túloldalán kellett bizonyítania. „Arra kifejezetten ügyeltem, hogy apától függetlenül kerüljek be a műsorba. Nem szerettem volna, ha a kapcsolatrendszerét kihasználva juttat engem bármilyen lehetőséghez, vagy ha csak egy telefont is megejtene a kedvemért. A saját magam erejéből akarok boldogulni” – mondta korábban a Storynak.

Régóta dédelgetett álma, hogy divattervező legyen. „A fő célom, hogy egy nap saját vállalkozást indítsak. Lehet, furcsán hangzik, de szeretném a nulláról kezdeni és felépíteni a karrieremet. Nem akartam úgy elindulni a szakmában, hogy egyből van egy saját márkám. Jó néhány divattervező csupán lerajzolja a ruhát, és megvarratja valakivel, de szerintem ez nem divattervezés, én nem akarok közéjük tartozni. Később külföldi iskolában szeretném folytatni a tanulmányaimat, és amikor szakmailag készen állok, útjára bocsátom a saját márkámat. Ha valamit kitalálok, semmi sem állhat az utamba.”

Kiemelt kép: Schumy Csaba

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!