Napi friss

Dér Heni: „Végre karakteres asszony vagyok”

Most végre igazán megélheti az anyaszerepet a kétgyermekes édesanya.

Kétgyermekes anyaként már szinte nem is lehet újat mondani Dér Heninek, aki nagyon élvezi az anyaság minden percét. Most úgy tűnik, a színpadon is egy másfajta karakterrel tud megjelenni, hiszen ez a szerep a szakmájában is megtalálta, igaz, teljesen másképp mint korábban. Nagy sikerrel mutatták be ugyanis a Bizarrrrr! – Misztikus utazás a kapun túl című koncertshow-t, amiben olyan kollégákkal szerepel együtt, mint Sári Évi, Freddie, Füredi Nikolett, Becz Bernadett, Fejes Szandra vagy Gábor Márkó. Dér Heni pedig főszerepet játszhat, nem is akármilyet, édesanyaszerepben tűnik fel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Horváth Dániel (@horvdaniel) által megosztott bejegyzés

„Ez nekem is nagyon furcsa és nagyon jó! Otthon már megszoktam, otthonosan mozgok ezen a pályán kétgyerekes anyukaként. Viszont a színpadon még soha nem szerepeltem anyaszerepben. Most ez is megadatott. Egyébként nagyon izgalmas, és annyira élvezem! Minden korszaknak megvan a maga szépsége, úgy látszik, hogy most már a tini, cserfes énemből végre átavanzsálódtam karakteres asszonnyá” – árulta el Heni a Budapest Eye interjújában.

A szerep szerint ráadásul egy igen „gótikus” karakterrel van dolga, egy amolyan hideg tapintású feleségkaraktert kell megformálnia, ám nem esik nehezére, hiszen úgy gondolja, ez egy szerelem munka számára. Heni azt is elárulta, a fiatal énjéből merített ihletet, amikor a karaktert megformálta, ugyanis akkoriban fiúsabb volt. „A húszas éveimet jellemezte a fiús énem, ennek a megidézése sokat segített. Az a keménység, határozottság, ami egyébként most is megvan a céges üzletasszony énemben. Nagyon sok énem van, és nagyon örülök annak, hogy ilyenkor egy-egy színt vissza tudok hozni. Eme gótikus karakternél ezt az énemet hoztam vissza kicsit. A fiúsabb énemet, női ruhába bújtatva” – tette hozzá.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!