Napi friss

Rácz-Gyuricza Dóra elárulta, mennyi idő után nyerte vissza szülés előtti alakját

Már lassan kétéves a kislánya, Kamilla, de még mindig sokan kíváncsiak arra, hogyan sikerült a szülés után visszafogynia.

Rácz Jenő felesége, Rácz-Gyuricza Dóra gyakran tart kérdezz-feleleket a 24 órán át látható Instagram-sztorijában, ahol rendszeresen faggatják őt azzal kapcsolatban, mennyi idő alatt sikerült visszanyernie az alakját. „Egy év – írta Dóri a válaszában. – Huszonkét kilót szedtem fel a terhesség alatt, ebből hat hónap alatt lement tizenhét, a többi meg nem volt már annyira ’sürgős’ nekem, mert újra tudtam hordani a terhesség előtti ruháimat. Nem vagyok egy könnyen fogyós típus, és a szoptatás nekem nemhogy nem könnyítette a fogyást, hanem éppen ellenkezőleg. De nem akartam a teljes ruhatárat lecserélni, így kellett egy terv – magyarázta. – A szoptatás alatt az egészséges étkezés, a teljes étrendtervezés és a sok mozgás megtette a hatását.”

Mint azt Dóri nemrég a Best Sztárséf különszámának mesélte, a konyhában is roppant tudatos, megválogatja, milyen alapanyagokból főz, elsősorban nem is maga, hanem a kislánya miatt. „Próbálok a lehető legegészségesebben sütni, főzni. És persze kreatívan. Bár szó se róla, a legutóbbi sajttortám, ami kimondottan bababarát verzió volt, és még datolyapürét is készítettem hozzá, ugyanúgy a földön végezte, mint a ma reggeli rántotta, amit meg két perc alatt dobtam neki össze… Kaminak teljesen mindegy, hogy anya mennyit bíbelődik az ételével, ha nem kell, hát nem kell. De nem adom fel! – mondta nevetve. – Kísérletezgetem, új alapanyagokat, recepteket próbálok ki. Sőt van már jó néhány saját is, ami bevált. Ezeket a közösségi oldalaimon is szívesen megosztom, mert pontosan tudom, milyen jól tud jönni akkor, ha épp fogalmunk sincs, mit főzzünk a gyereknek. Az pedig mindent megér, amikor a kislányom jóízűen eszi azt, amit elé teszek, mert szerencsére ilyen is van, és elég gyakran.”

Kiemelt kép: Trenka Attila/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!