Napi friss

Csinos, fiatal nő Molnár Gusztáv új szerelme – Ezt lehet róla tudni eddig

Bár eddig még csak fotóban mutatta meg új kedvesét az alkoholizmusából lassan felépült színész, azért nem teljesen ismeretlen a sztárvilágban a magas, vonzó nő, akinek Gusztin kívül nagy szerelme a színház, utazás és a lóversenyek világa.

Úgy tűnik, a sok megpróbáltatás után kezd helyre jönni Molnár Gusztáv élete. A színész, miután az összeomlás szélére került, egy rehabilitációs intézmény falai között tudta magát újraépíteni, mára pedig újra dolgozik, és a szerelem is rátalált. A fiatal nőt eddig nem nevezték meg, úgy tudni, nem teljesen ismeretlen a sztárvilágban, ugyanis egy újságírónőről van szó, akit korábban egy másik színésszel is hírbe hoztak. De jó barátságban van Schmuck Andorral is, aki meghívta A hét embere című műsorába a koronavírus-járvány idején a bulvárvilágról beszélgetni.

Guszti elmondása szerint a kapcsolatuk eddig teljesen máshogy alakul, mint a korábbi szerelmeivel, hiszen most a távolság áll annak az útjában, hogy túl gyorsan haladjanak. A viszony barátságnak indult, hónapokig ismerkedtek egymással, de úgy tudni, szépen lassan átalakult, és már hetek óta datáltan egy párt alkotnak. A hölgy többször meglátogatta Kassán, ahol a színész dolgozik a hétköznapokon, majd hétvégente tudnak több időt együtt tölteni. „Úgy érzem, végre egy felnőtt kapcsolatban vagyok. Mindemellett nemcsak szerelmet, hanem barátot is találtam a páromban” – fogalmazott Molnár Gusztáv az RTL kamerái előtt.

Dorina fiatal, ugyanakkor érett, vonzó nő, sudár alkatáért tesz is, hiszen sűrűn jár edzőterembe, és odafigyel magára, hogy megőrizze alakját. 2012-ben így nyilatkozott magáról a TV2 Divatkreátor című műsor imázs filmjében, amikor még egyébként egy edzőteremben dolgozott mint recepciós: „Egy nőies embernek tartom magam, de nem ennek a végzet asszonyának. Hiába a fekete haj és smink, én egy érzékeny embernek tartom magam, de néha úgy érzem, félreismernek. Ugyanúgy fontos számomra a művészi oldalam, mint a vadócabb, dívás. Próbálom leplezni azt, hogy mennyire sebezhető vagyok” – árulta el sok évvel ezelőtt. Dorina egyébként beszél olaszul, és nagyon szeret utazni, ezen kívül két nagy szerelme van még az életben: a lovak és a színház, rendszeresen jár a Lovira, ahol a fogadást sem veti meg, de a különböző teátrumokban is gyakran megfordul.

Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!