Napi friss

Volt feleségével kezdhet új életet Galambos Lajcsi?

A trombitás kárpótolni akarja a szeretteit a sok szenvedés miatt.

Galambos Lajcsi áprilisi, majd júliusi szabadulásáról is írtak mostanában a lapok, a story.hu ezért utánajárt, mikor is hagyhatja el a börtönt a trombitás. Elértük Lajcsi ügyvédjét, dr. Csontos Zsoltot, aki tisztába tette a dolgokat. „Ügyfelem reintegrációs őrizetbe kerülhet, ha a bíróság úgy ítéli meg. Június végén, július elején derül ki. Ez egy lehetőség, amit ha jóváhagy a bíróság, akkor az utolsó tíz hónapban elektronikus nyomkövető eszközzel felügyelik majd a mozgását, házi őrizetben.” Tehát ha minden jól megy, Lajcsi négy hónap múlva kikerül a baracskai börtön rácsai mögül, és noha a következő év áprilisáig korlátozott lesz is a mozgása, szép lassan elkezdheti az új életét építeni. „Az élet egyszeri és megismételhetetlen, és én próbálom mindennek a jó oldalát nézni. Nekem ez az egész helyzet megújulást hozott, és rájöttem, hogy innentől egészen máshogy akarok élni. Visszavonulok a nyilvánosságtól, és kameramentes, nyugodt életet akarok élni” – mondta tavaly a Storynak.

Galambos Lajcsit előzetes letartóztatásából való szabadulása után volt felesége, Boglárka várta a kapuban (Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu)

Legnagyobb bánata pedig akkor is az volt, hogy a családját nem tudta megóvni a szenvedéstől, amit az ügye, az előzetes letartóztatása, majd a börtönbe vonulása miatt kellett elszenvedniük. Már akkor is azt mondta, szeretné minden szerettét kárpótolni sok fájdalomért. Hogy ez a volt nejére, Bogira is vonatkozik-e, nem tudni. Mert ugyan több évtizedes házasságuk a zenész első börtönbüntetését még túlélte, neje a gyerekeikkel a börtön kapuja előtt várta, később azonban elváltak. Talán most, ha Lajcsi kiszabadul, és maguk mögött tudhatják ezt a sokéves rémálmot, tiszta lappal, együtt kezdhetik újra az életüket. Egy biztos, a három gyermekük örökre összeköti Bogit és Lajcsit. A zenész régóta hirdeti boldogasszonypusztai birtokát is, amit ha végre eladna, teljesen új helyen, új környezetben, új házban nyithatna, nyithatnának Bogival új fejezetet.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!