Napi friss

Ő lenne Demcsák Zsuzsa új férje?

Még mindig csak találgatni lehet, hogy ki a műsorvezető titokzatos kedvese.

Demcsák Zsuzsa magánélete régóta foglalkoztatja az embereket, a tévés ugyanis soha nem titkolta, ha szerelembe esett vagy esetleg elvált. Egészen mostanáig, most viszont tényleg alig tudhatunk valamit arról, hogy kihez ment hozzá néhány hónappal ezelőtt. Az esküvőről is csak annyi biztos, hogy megtörtént, hiszen a műsorvezető megmutatta az ujjára húzott eljegyzési- és jegygyűrűt, valamint a nászútról is posztolt. De hogy ki az új férj, azt csak találgatni lehet.

A rajongók viszont egy pillanatra azt hihették, a műsorvezetőnél megtört a jég, és közös fotót osztott meg férjével, hiszen 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában egy jóképű, öltönyös férfival láthatjuk. A kisalfold.hu cikkéből azonban kiderül, hogy Demcsák Zsuzsa a mosonmagyaróvári Virilista-bálon vett részt munkaügyben, műsorvezetőként. „Az est során Demcsák Zsuzsa és Bencsik Tibor műsorvezetésével többek között Wolf Kati, Vastag Csaba és Kis Grófo szórakoztatta a közönséget, a talpalávalót a PartYssimo és DJ Hores nyújtotta” – írta meg a kisalfold.hu

Az Instagram sztoriból az is egyértelmű, hogy a képen látható titokzatos férfi Szeredi Ádám, mosonmagyaróvári vállalkozó, aki a gála díjazottjai között volt.

@demcsakzsuzsa
byu/No-Apartment3802 intalk_hunfluencers


Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!