Napi friss

Az X-Faktor és a Megasztár mellett jön egy újabb tehetségkutató!

Henry Kettner felveszi a versenyt a legnagyobb kereskedelmi csatornákkal.

Amíg a TV2 a Megasztár megújult verziójával, az RTL pedig az X-Faktorral igyekszik a nézőket megnyerni idén ősszel, addig a közösségi médiában jelentős nézettséget elérő Henry Kettner saját tehetségkutató műsorba kezd az interneten, indul ugyanis a Henry’s got talent!

Az énekes tehetségkutatók létjogosultsága a televízióban évről évre jobban megosztja az embereket, a legjelentősebb kereskedelmi csatornák viszont még nem adják fel a harcot. Most viszont, úgy tűnik, ezeknek a műsoroknak újabb vetélytársa akadt. A YouTuberként, influenszerként közismertté vált Henry széles spektrumon mozog, ha tartalomgyártásról van szó. Gyakran készít zenéléssel kapcsolatos tartalmakat is követői legnagyobb örömére.

Január végén osztott meg fotókat saját, új stúdiójáról, ahol már utalt rá, hogy több zenés projektje van készülőben. Nemrég Instagram-sztorijában mutatta be részletesen, hogyan is fog kinézni a Henry’s got talentre keresztelt tehetségkutató. A jelentkezőknek csupán egy énekes videót kell küldeniük magukról e-mailben. Az ez alapján kiválasztott mindössze 9 versenyző mérettetheti majd meg magát, akiknek a megszokott televíziós formátumoktól eltérően nem közönség, hanem csak kamerák előtt kell majd énekelniük. Ettől függetlenül a versenyben nagy szerepet kap majd a közönség is, hiszen az ő szavazataik döntenek az énekesek sorsáról. A győzelemhez 3 fordulót kell teljesíteni, és nem mellesleg a bejutáshoz Henry, a bennmaradáshoz pedig a közönség tetszését elnyerni.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!