Napi friss

Varga Eszter – Titoktartásra kellett köteleznie a kislányát

A Cápák között üzletasszonya szerint komoly feladat volt elérni, hogy gyermeke ne szólja el magát.
Dr. Varga Eszter

Varga Eszter hétről hétre bizonyítja, milyen vérprofi üzletasszony, sikerének egyik záloga pedig a családja. Róluk meglehetősen keveset lehetett eddig tudni, ami egy tudatos döntés eredménye, hiszen megállapodtak, ők kimaradnak a médiából. „A férjem maximálisan támogató, az első évad után azt mondta, szerinte még egyet biztosan kellene csinálnom, ha már belefogtam ebbe. Ő végig követte folyamatot, ahogy hosszú időn keresztül töprengtem belevágjak-e ebbe vagy sem” – vallotta be a Cápa a Karizma című podcastbean.

De nemcsak a férje, hanem négy gyereke beleegyezését is kérte, mielőtt belevágott volna a kalandba. „Mikor még hírzárlat volt azzal kapcsolatban, hogy én leszek az új Cápa, komoly feladat volt a kislányomat visszatartani, hogy ne szólja el magát. Megkönnyebbültem, amikor kijött a sajtóközlemény, mert akkor már elmondhatta. Két kamaszgyerekem van, 14 és 12 évesek, valamint van két nevelt fiam, ők 26 és 24 évesek.” Varga Eszter azt mondja, semmiben nem változott gyerekei élete, mióta beült az RTL üzleti műsorába. „Az első adás alkalmával ott voltak, beültek a székembe, de most már nem igazán foglalkoznak vele. Az, hogy anya cápa, az élet része, egyáltalán nem érdekes számukra” – mondta nevetve.

Édesapja elvesztését nehezen dolgozta fel

Varga Eszter nagyon fiatalon ,mindössze 23 évesen vesztettre el az édesapját, ez komoly traumát jelentett számra. „Kellett külső pszichológusi segítség, hogy ebből kijöjjek. De olyan remek segítővel akadtam össze, hogy amikor a krízisen túl voltam a közös munka átfordult egy önismereti utazásba.”

Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!