Napi friss

Eljegyezték Jennifer Anistont? Ismét régi szerelmével hozzák hírbe!

Hatalmas gyűrű virít a színésznő ujján.
Jennifer Aniston

Jennifer Aniston szerelmi életét jó ideje homály fedi. 2000 és 2005 között élt házasságban Brad Pittel, akivel igazi álompárként tekintettek rájuk, és rajongóik mind a mai napig nem tudják feldolgozni, hogy többé nem lesznek együtt. Éppen ezért több alkalommal újra összeboronálták őket képzeletben, de Aniston kijelentette, bár jó viszonyt ápolnak, barátok, de nem alkotnak egy párt. De nem ő az egyetlen, akivel hírbe hozták.

David Schwimmerrel való szerelmének pedig talán még valóságalapja is lehet, hiszen maga a színész ismerte be, hogy fülig szerelmes volt kolléganőjébe, amikor tíz éven keresztül a Jóbarátok című sorozatot forgatták. „Az első évad forgatása alatt titokban szerelmes voltam Jenbe. Olyanok voltunk, mint két hajó, akik folyton elmennek egymás mellett, mert valamelyikünknek mindig volt kapcsolata. Sosem léptünk át semmilyen határt” – mesélte korábban David Schwimmer. A vonzalom tagadhatatlan köztük, erről a Monicát játszó Courteney Cox is nyilatkozott, de hozzátette, szerinte jobb, hogy soha nem teljesedett be a vonzalmuk, mert szakítás esetén ráment volna a barátságuk is.

Nemrég viszont ismét robbant a bomba, amikor közösen szerepeltek egy reklámban. Rajongóik szerint ugyanis még ez alatt a néhány perc alatt is feltűnő a vonzalom köztük. Közös jelenetükben a színésznő nem ismeri fel az őt boldogan köszöntő kollégáját, majd miután faképnél hagyta, Aniston magában azt mondja: „Mintha tíz évet csak úgy el tudnék felejteni…”, Schwimmer pedig azt, hogy „Utálom ezt a várost”.

Nyitott a szerelemre

Jennifer Aniston 2018-ban vált el Justin Theroux-tól, azóta pedig csak találgatni lehet, hogy van-e szerelem az életében. Tavaly az Allure magazinnak elmondta, hogy nem prioritás az életében, hogy társat találjon, de nem zárkózik el, nyitott a szerelemre és a lelke mélyén úgy érzi, meg fogja találni a társát. Talán éppen ez a kijelentése az, ami miatt rajongói azonnal lázba jöttek, amikor a SAG-gálán meglátták az eljegyzési gyűrűre hasonlító, hatalmas gyémántot az ujján. Lehet, hogy nem csak megtalálta azt a bizonyos társat, hanem már igent is mondott neki? A legnagyobb csattanó természetesen az lenne, ha kiderülne, végre beteljesedett David Schwimmer és Jennifer Aniston szerelme, és a rajongók már el is árasztották az internetet a róluk szóló pletykákkal. De természetesen egyelőre mindez csupán néhány ember fantáziájának szüleménye.

Forrás: Getty Images

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!