Napi friss

Jennifer Aniston: „Mindent megpróbáltam, hogy teherbe essek”

Kínzással ért fel számára, hogy hosszú éveken át azt vizslatták, gömbölyödik-e a hasa.

Milliószor kikérte magának: soha nem mondott olyat, nem akar gyereket… Pedig ráfogták, hogy ezért hagyta el Brad Pitt, ahogyan azt is, emiatt ment tönkre a házassága Justin Theroux-val is, mert a karrierjét helyezte a család elé. De felmerült sokakban az is, talán az alakját féltette a szüléstől. Jennifer számára örökös kínzással ért fel, hogy folyton a hasát vizslatták, gömbölyödik-e, és sorra jelentek meg az azt találgató cikkek, vajon miért nem lett még anya.

A színésznő most, 53 évesen életében először beszélt nyíltan a témáról – vélhetően azért is, mert mára végleg feladta, hogy valaha anya legyen. Az Allure magazinnak így fogalmazott: „Mindent megpróbáltam, hogy teherbe essek. Részt vettem lombikprogramban, termékenységfokozó teákat ittam, a létező összes módszert bevetettem. Nagy bánatom, hogy nem fagyasztattam le még fiatalon a petesejtjeimet, de akkor nem gondoltam erre. Mire odáig jutottam, késő volt. El kellett fogadnom, ez a hajó elment. Igazság szerint ma már jelent némi megkönnyebbülést, hogy nem kínoz többé a hiú remény” – tárulkozott ki, azt sem tagadva, mennyire megviselte a gyerektelensége körül zajló állandó szóbeszéd.

Azt nem árulta el, mikor adta fel végleg, hogy babája születhet. Azt mondja, mára elfogadta, neki nem adatott meg az anyaság, és ettől még abszolút teljesnek érzi az életét. A gyerekért folytatott küzdelme erősebbé tette, és a veszteségeket is segít neki feldolgozni. A napokban imádott édesapjától kellett búcsúznia: John Aniston, aki szintén ismert színész volt, 89 évesen halt meg. „Édes papa… Olyan hálás vagyok, hogy ilyen békésen, fájdalom nélkül költöztél át a mennyországba. Az idők végezetéig szeretlek, ne felejts el meglátogatni” – írta ki az Instagram-oldalán a színésznő.

Kiemelt kép: Profimedia

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!