Napi friss

Polyák Lilla és Gömöri András Máté – Kaviárral és pezsgővel repültek át az új életükbe

A Kanadában, pontosabban Torontóban élő színész a feleségével, Polyák Lillával hosszú idő után Vujity Tvrtkónak adott nagyinterjút a Tvrtko a Föld körül című podcastban.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté most arról is meséltek, hogy az utolsó magyarországi napjaik milyen kalandosan teltek. Mint kiderült, óriási szerencséjük volt azzal, hogy házuk vevője a bútorokat is kérte, így három nappal a költözés előtt még minden érintetlen volt náluk. Aztán elkezdődött a pakolás, selejtezés, ahol azt az alapszabályt követték, amit kedvenc sorozatukból, az Így jártam anyátokkal című amerikai szitkomból vettek: csak azt vitték magukkal, amit az utolsó egy évben használtak. A szortírozást az is segítette, hogy a költözés előtt Lilla több barátnős összejövetelt is tartott, amelyek jelmondata ez volt: „Fogd és vidd!”

A búcsú könnyes pillanatait a férj elevenítette fel. Mint mesélte, a pianínójukat is a házban hagyták, de Bulcsú (Polyák Lilla kisebbik fia – a szerk.) az utolsó pillanatban visszarohant, és elkezdte Lilláék kedvenc filmjének a Kaliforniai álomnak a főcímdalát játszani. „Álltunk kint Lillával, fogtuk egymás kezét” – mondta Máté. Polyák Lilla arról is beszélt, hogy egymás után jöttek a jelek, amelyek megerősítették az elhatározásukat. Az egyik utolsó ilyen az volt, amikor a turista-repülőjegy árának töredékéért kaptak jegyet az első osztályra. Így kaviárral és pezsgővel repültek át az új életükbe. Ami kanadai mindennapjaikat illeti, többek között kiderült, hogy a Torontóban élő párnak van egy új közös szokása, mindennap vesznek egy olyan különleges élelmiszert, amiről fogalmuk sincs, hogy mi az. Túrórudi egyébként ott is van, viszont hetekbe telt, amire megtalálták azt a sajtot, ami hasonlít a hazai trappistára. Karácsonyra pedig élete legjobb bejglijét készítette a színésznő. Mindemellett végtelenül boldogok, és egy pillanatra sem bánták meg döntésüket, hogy a tengerentúlon kezdtek új életet.

Lilla egyébként máris új zenekarával próbál, és két iskolában is tanít éneket, Máté pedig az egyik legnevesebb színészképzőben filmszínészetet tanul. Éppen abban az intézményben, amelyet Ryan Gosling, a kanadai szupersztár is támogat. Így akár össze is futhatnak. „Máté a filmpiacot célozza majd, neki ennyiből nehezebb lesz, én a zenés vonalon próbálok mozogni, ott azért könnyebb – mondta Lilla, majd azon viccelődtek, hogy az utóbbi évek nagy filmes kasszasikereiben mindig volt egy kelet-európai akcentusú figura, néha terrorista, akinek le kellett dobnia a pólót. – Viccen kívül az is egy fontos pont, hogy Európában vagy mifelénk még mindig nem keresik a szuperhősalkatot” – tette hozzá a színésznő, férje figyelemre méltó külső adottságaira utalva, megjegyezve, hogy lélekben is abszolút szuperhős alkat. Lilla egyébként azt is elárulta, hogy elvégzett egy alapfokú táplálkozás-tanácsadói képzést, így most már hozzáértőként „grammozza ki” férjének a bodybuildingversenyek előtti felkészülési időszakokban a szükséges zsírt, fehérjét, valamint szénhidrátot tartalmazó ételeket.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!