Napi friss

Magyar Attila: „Azért nem élünk aszkéta életet”

Egy ideje meglepődve kérdezgetik a színésztől: ugyan mi miatt lett soványabb? Most elárulja, mi áll a háttérben.

Sokat változott az élete a színésznek az elmúlt évben, ugyanis színházi és filmes munkái mellett párjával, Ginával gőzerővel elkezdtek dolgozni a közös vállalkozásukon. Mindemellett pedig még életmódot is váltott.

Mi történt?

Kb. tíz kilót fogyott Magyar Attila, de mint kiderül, nem egy újévi fogadalom eredménye a testsúlycsökkenés. „Egyszerűen annyi történt, hogy elkezdtünk odafigyelni a táplálkozásunkra. Mindketten imádjuk a mediterrán, valamint a keleti konyhát, és már tudjuk, hogy egy saláta nemcsak háromba vágott paradicsom összekeverve néhány salátalevéllel, hanem összetett gasztronómiai finomság, és akár egy ebédet is helyettesít. Nagyon figyelünk az alapanyagokra is: inkább kevesebbet eszünk, de jó minőségű ételt, de a legfontosabb, hogy jelentősen csökkentettük a cukor, a liszt és a hús fogyasztását – mondja Attila. – Ehhez persze ki kell alakítani a rendszert, hogy mikor hogyan étkezünk. Egy színházi próbafolyamat alatt ez sokkal nehezebb, mert a művészbüfékben folyton azokat az ételeket kínálják, amiket nem kellene fogyasztani. De azért nem élünk aszkéta életet, mert az ünnepi alkalmak kivételek. Én így már nagyjából 10 kilót fogytam, ha még emellett edzenék is, az lenne a tökéletes. A legjobb visszajelzés, hogy lötyög rajtam a nadrág. Annál pontosabb mérce nem is kell, mint hogy az övet melyik lyukban tudom összekapcsolni. Volt olyan is, aki azzal jött oda, hogy ’jaj, mi történt, lefogytál, mi a baj?’ Én meg magyarázkodtam, hogy csak próbálok egészségesebben élni, és végre felejtsük már el, hogy a dundi az egészséges. Most nagyon jól érzem magam a bőrömben, és energikusabb is vagyok. Amúgy sokkal könnyebb úgy életmódot váltani, ha az ember a párjával együtt csinálja, mert egyszerűbb kialakítani közös szokásokat, és egymást is tudjuk motiválni. Mindenben támogatjuk egymást Ginával.

Ginával (Fotó: Archív)

Fontos szabályok

A pár igyekszik beosztani, ki mit csinál, és mikor van ideje a munkának és mikor a magánéletnek. „Gina a kreatív anyagokért felel, a marketingért, a közösségi médiás és internetes megjelenésekért, én pedig inkább a gyakorlati dolgokat intézem: megbeszélések, nyomdai és technikai dolgok. Figyelünk azonban arra, hogy a magánéletünket és a munkát elválasszuk egymástól – mondja Attila. – Szabályoztuk a dolgokat, meghatároztuk, hogy mikor van a munkaidő vége, és utána ha bármelyikünk elkezdene a munkáról beszélni, akkor a másik figyelmezteti, hogy ezt ne most mondja, mert akkor elindul egy dominóeffektus, és az esti sorozatnézés is munkamegbeszéléssé változik.”

Kiemelt kép: Trenka Attila/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!