Napi friss

Ráthonyi-Palácsik Tímeának tényleg egy nyaralás az élete? Utánajártunk!

Andy Vajna özvegye a dúsgazdagok életét éli, és ez folytatódik, mivel új férje sem nevezhető szegénynek.

A kezdetek

Szülei, Palácsik Zoltán és Erika öt éve ismerték egymást, két éve voltak házasok, amikor megszületett a lányuk 1982. október 3-án. Egy kis bérlakásba vitték haza Ráthonyi-Palácsik Timit, akinek nem volt külön szobája, a kiságyát egy függönnyel kerítették le a szülei hálórészéről. Hatéves koráig laktak itt, amikor az építészmérnök apa és a kohómérnök anya felépítették házukat Miskolc kertvárosi részén.

Az üzlet­asszony

Amikor 2010-ben egymásba szerettek Andy Vajnával, a filmmogul kifizette asszonya 70 négyzetméteres budapesti lakásának hitelét. Később pedig gondoskodott róla, hogy üzletasszonyként is kipróbálhassa magát. Különböző vállalkozások tulajdonosává tette feleségét, aki 2015-ben milliárdos gyémántüzletét, 2016-ban a fánkozóját nyitotta meg, 2014-ben pedig a Miss Universe Hungary tulajdonosa lett, a szépségversenyt egészen 2017-ig szervezte. Boltjait később bezárta, illetve eladta.

Andy Vajnával a Miss Universe Hungary sajtótájékoztatóján (Fotó: Toroczkay Csaba/fotocentral.hu)

Timi Pradát visel…

Meg Guccit, Versacét, és Oscar de la Rentát, Utóbbi tervezte amúgy a menyasszonyi ruháját is, amelyben kimondta az igent Vajnának. Még 2015-ben pedig egy 1,7 millió forintot érő Tom Ford ruhában szilveszterezett. A Vanity Fair Oscar-bulijára 2018-ban egy akkor másfél milliót érő estélyiben érkezett. Tavaly augusztusban a francia Riviéráról, a MUSE luxushotelből jelentkezett be. A Blikk akkor kiszámolta, hogy körülbelül 1,8 millió forintnyi értékű holmi volt rajta.

Nyaralás az élet

2017-ben volt hat olyan hónap, amikor a milliárdosok téli játszóterén, Aspenben síelt, Los Angelesben múlatta az időt, Malibun strandolt, de vakációzott Ibizán, a görög Míkonoszon és a csodás Maldív-szigeteken is. Ezekre gyakran magánrepülővel utazott, amelyet eredetileg Andy Vajna bérelt, de amikor nem használta, átadta a feleségének. Timi azóta is a világ legszebb helyeiről posztol.

Egy aspeni pillanat (Fotó: Archív)

Mindenhol ott van

Szinte mindig részt vesz a Golden Globe-­díj-átadón, feltűnt már az Oscaron, de Cannes is hevert a lábainál esténként, ő pedig egy jacht fedélzetén napközben.

Rendszeresen jótékonykodik

A németjuhász-fajtamentés a szívügye, de árvereztetett már el Andy Vajna hagyatékából is számos dolgot, a bevételt pedig eladományozta. Hospice-szervezeteket szintén támogat, és segítette Magyar Vöröskereszt, valamint a UNICEF Magyarország munkáját is.

Házi kedvencek magángéppel

Először 2018-ban posztolt Timi arról, hogy cicáját magánrepülőgéppel utaztatja. Akkor az történt, hogy a Chanel divatházról elnevezett macskát műteni kellett, ezért Tímea azt kérte férjétől, Andy Vajnától a születésnapjára, hogy magángéppel mehessen Los Angelesbe, ugyanis így nem kell elkábítani a macskát az utazáshoz. Timi több alkalommal is posztolt olyan képeket, amikor cicái vagy kutyái, Rocky és Musu vele utaztak a magánrepülőgépen.

Cicáját is vitte magával a tengerentúlra (Fotó: Archív)

Viszlát, villa!

Még 2020-ban vásárolt egy rózsadombi villát, ám azóta nagyjából háromszor aludt ott tíz napot, így felesleges volt fenntartania. Az 1260 négyzetméteres telken lévő ingatlan, amelyhez mélygarázs és négy hálószoba tartozik, januárban kelt el 1,3 milliárd forintért. Persze van hol laknia, hiszen egy 2021-ben épült, modern, 650 négyzetméteres luxusvillát vett magának a Beverly Hills-i hegyekben gyönyörű kilátással. A 8,9 millió dolláros, azaz több mint 2 milliárd forintos ingatlanban hat hálószoba, hét fürdőszoba és egy garázs is található.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!