Napi friss

Magára haragította a nőket a Dumaszínház humoristája

Csenki Attila nem fogta vissza magát, amikor a klimaxról poénkodott.

Már-már szinte egyfajta küldetésnek tekinthető Csenki Attilánál, hogy bizonyos témákról sokkal nyitottabban beszéljen a nyilvánosság előtt. A humorista feldolgozott már több férj és feleség közötti, hagyományos vitatémát, de rendszeresen érinti a szexuális kérdéseket is, amelyekben úgy veszi észre, a nők azok, akik jóval lazábbak. A házastársakat érintő mindennapi posztjain azonban eddig nemtől függetlenül mindenki jót nevetett, vicceit is mindig értették a rajongói. Legutóbb azonban darázsfészekbe nyúlt. Amikor ugyanis a klimaxról töltött fel néhány viccesnek szánt mondatot, kicsit félrement a közölnivalója. Legalábbis számos internetes követője szerint. A szóban forgó poszthoz így jóval több, meglehetősen dühös hozzászólás érkezett, mint általában szokott.

Íme a poszt: „Annyira gáz, amikor egy férfi arról panaszkodik, hogy hülyén viselkedik a felesége, amikor menstruál. Annak a férfinak fogalmas sincs arról, hogy mi lesz akkor, amikor elérkezik a klimax. ’Tényleg erre kell hazaérnem b***meg, hogy mindenkinek a büdös cipője szerteszét hever? Megőrülök. Nem a házi cselédetek vagyok’” – imitálta a klimaxos nőket a humorista.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dumaszínház (@dumaszinhaz) által megosztott bejegyzés

Attila videós jelenete, illetve az alá írt megjegyzése, miszerint mindez már nem három napig, hanem évikig tart, ráadásul csak olaj volt a tűzre. Mert az a kommentek mennyiségéből is látszik, hogy a téma Attila követői között is vitát generált. Íme, néhány komment:

„Dumaszínház, ezt így 2024-ben vállaljátok?”

„Annyira gáz, amikor a férj nem partnerként viselkedik egy házasságban, és rámarad minden háztartással kapcsolatos munka a feleségre. Aki épp – nem mellesleg olyan fizikai, olykor fájdalommal járó – hormonális változáson megy át, ami mentálisan is kihat nem kicsit rá, és nem tud igazán ellene mit tenni, gyakran még a legjobb orvosi segítséggel sem. Mivel minden ember más és más. Haha, de jó poén ezen röhögni, inkompetens férjeken, aki a felesége fájdalmából űz gúnyt. Van még hova fejlődni…”

„Totál gáz, amikor abból akar valaki viccet csinálni, hogy a felesége sárkányosodik, miközben amúgy ennyiből látni, hogy ő tette sárkánnyá.”

Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!