Napi friss

Charlie Sheen – Szingli apaként neveli két fiát

Az egykori botrányhős filmezés helyett a kamasz fiai felnevelésére koncentrál, az ikrek édesanyjára ugyanis jó ideje nem számíthat.

Korábban elképzelni sem lehetett volna nála pokolibb szülőt. A prostituáltakkal és pornószínésznőkkel együtt élő, állandó alkohol- és drogmámorában botrányt botrányra halmozó színésztől többször el is vették a gyerekei felügyeleti jogát. Aztán 2015-ben kiderült, hogy HIV-fertőzött, és Charlie Sheen szinte egyik napról a másikra gyökeresen fordított a sorsán. Immár hosszú évek óta józan, és kiegyensúlyozott életet él távol a reflektorfénytől. A filmezésnek is hátat fordított, bár tavaly egy epizód erejéig újra felbukkant a Bookie című vígjátéksorozatban, amelyben önmagát játszotta.

A napokban a People magazinnak adott interjújában azt mondja, ideje nagy részét a gyereknevelés teszi ki – ugyanis állítása szerint szingli apaként ő viseli gondját a harmadik feleségétől született két ikerfiának, Maxnek és Bobnak, akik márciusban lesznek 15 évesek. A kamaszok anyja, Brooke Mueller függőségekkel küzd, és ki-be jár az elvonókúrákról, képtelen stabilitást biztosítani a fiúknak. „Többnyire velük vagyok elfoglalva, hogy minden rendben legyen körülöttük, mert az édesanyjuk mostanában nem igazán van jelen az életükben, a problémáit próbálja megoldani. Szerencsére jó fej, okos, vicces srácok, Max gitározik, Bob filmmániás, és remekül vannak. Csak arról nem tudom leszoktatni őket, hogy folyton a kütyüiken csüngjenek” – mondta az 58 éves Sheen.

Felnőttek a lányok

Második feleségétől, Denise Richardstól született lányai már nagykorúak, Sami (jobbra) 20 éves, Lola 19 lesz. Sheen épp ennyi idős volt, amikor az első gyereke született: lánya, Cassandra már 39 éves, és maga is anya.

Lola lánya idén ünnepli 19. születésnapját

Kiemelt képek és fotó: Profimedia

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!