Napi friss

Damu Roland – Volt párja ma már teljesen mást gondol róla, mint korábban

Három évvel a színész halála után hatalmas változáson ment keresztül Edina, a színész lányának édesanyja.

Damu Roland egykori párja, Edina számára rengeteg erőt adott a színésztől született kislánya, Maja. Mint ismeretes, Edina életvitele miatt a kislányt gyámság alá helyezték még a születése előtt, és hétéves koráig Edina testvére nevelte. De mint kiderült, anya és lánya ma már rendezett körülmények között, boldogan él. Edina Blikknek adott interjújából kiderül, személyi asszisztensként dolgozik egy kisvállalkozásban. A sok viszontagság és a felkavaró drámák ellenére pedog csordultig van a szíve szeretettel Damu iránt, és csak a jóra emlékszik. Szeretné, ha kislánya is – aki külső és belső tulajdonságait tekintve is édesapjára hasonít – így emlékezne a színészre. „Nincs már bennem harag Roland iránt, örömmel tölt el, hogy a kislányunk ennyire hasonlít rá. Amikor majd nagyobb lesz, elmondom neki őszintén a történetünket, azzal együtt, hogy az apukája tehetséges színész és jó ember volt, ám ahogyan én is, követett el hibákat” – fogalmazott Edina.

Az asszony az alkohol fogságából szabadult és építette újjá az egész életét, példája sokaknak ad hitet, hogy a legreménytelenebb élethelyzetekből is lehet kiút. Több mint tíz éves kálvária után jött egyenesbe az élete.

2012: Damu Roland és Edina a pszichiátrián szerettek egymásba. Kapcsolatuk sosem számított mindennapinak.

2013: Az esküvőre gyorsan sort kerítettek, a rácsok mögött tartották meg a húszperces esküvőt. A színész négy és fél éves büntetését töltötte korábbi menyasszonya bántalmazásáért és megerőszakolásáért.

2015: Damu szabadult, és ezzel egy időben elkezdődött a házaspár kálváriája.

2016: Megszületett a kis Maja, akit már a születése előtt gyámság alá helyeztek édesanyjával együtt. Edina még ugyanebben az évben újra a pszichiátriára került az alkoholproblémái miatt, amelybe vélhetőleg rossz házassága sodorta. A család szorgalmazta volna a válást is, ám a színész erről hallani sem akart.

2021: Damu Roland belehalt a koronavírus szövődményeibe.

2023: Edina októberben visszakapta gyermeke felügyeleti jogait.

Kiemel kép: Fülöp Dániel/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!