Napi friss

Magyar énekessel a fedélzeten hajtott végre kényszerleszállást egy repülő Párizsban

Már a tenger felett repültek, amikor a gép visszafordult.

Csütörtök délben tette közzé Facebook-oldalán az első magyar fiúegyüttes, a Manhattan zenekar énekese, Vilmányi Gábor, hogy Münchenben repülőre szálltak feleségével, Zsuzsival. „Búcsúzunk 12 órára, de lesz hol aludni!” – szólt a poszt. A kommentszekcióban a házaspár ismerősei egymás után kívántak jó utat, majd nem sokkal később Vilmányi Gábor az egyikre válaszolva azt írta, már a tenger felett repültek, amikor kényszerleszállást kellett végrehajtaniuk Párizsban, mert egy női utas rosszul lett. A Simple Flying nevű portál azt írja, hogy a Münchenből Los Angelesbe tartó Lufthansa járat csütörtökön helyi idő szerint 12:33-kor szállt fel, egy óra múlva Franciaország és Anglia között, a tenger felett visszafordult a francia partok felé, majd helyi idő szerint délután kettőkor ereszkedni kezdett, 38 perccel később pedig landolt a párizsi Charles De Gaulle reptéren. A német légitársaság szóvivője később ugyanannyit árult el, mint Vilmányi Gábor az ismerőseinek: a kényszerleszállásra egy utas rosszulléte miatt került sor. A gép végül röviddel délután háromnegyed öt előtt szállt fel, és folytatta útját Los Angelesbe.

Vilmányi Gábor a Manhattan együttes fotótörténeti kiállításának megnyitóján 2022-ben (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

Kiemelt képen a Manhattan zenekar, balról jobbra: Nyemcsók János, Varga Szabolcs, Vilmányi Gábor, Dobi Sándor (Fotó: Archív)

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!