Napi friss

Ördög Nóra modellnek állt – Elárulta a divattervező, miért a TV2 műsorvezetőjére esett a választása

Merő Péter azt is elmesélte, hogy a színpadon rutinosan mozgó tévés ezúttal izgult egy kicsit.

Tavaly jelentették be, hogy a nemsokára adásba kerülő Next Topmodel Hungary című műsor háziasszonya Ördög Nóra lesz, ahol a versenyzők fotózásokon, divatbemutatókon bizonyítják tehetségüket. A szakmai zsűriben helyet foglal Axente Vanessa nemzetközileg elismert modell, Tomán Szabina üzletasszony, Tombor Zoltán divatfotós és Merő Péter, az ország egyik legismertebb divattervezője is. Ennek a kapcsolódásnak is köszönhető, hogy Merő Péter divattervező sztármodelljének választotta Ördög Nórát, aki boldogan mondott igent a felkérésre, és igazi dívaként vonult a Budapest Central European Fashion Week show-ján.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés

Ördög Nóra sugárzott a magabiztosságtól ebben a mélyen dekoltált, merész ruhában! Merő Péter divattervező a story.hu-nak azt is elárulta, hogy miért Ördög Nórára esett a választása: „Amikor elkezdek gondolkodni egy kollekción, azonnal átgondolom, hogy ki legyen a zárómodell, mert ez mindig egy nagyon meghatározó momentum. Most egyértelműen Nóri volt az első, akire gondoltam, mivel sok időt töltöttem vele a Next Topmodel Hungary forgatásán, és most sikerült jobban megismernem. Számomra nagyon inspiráló az ő személyisége. Mindig nagyon önazonos és őszinte ember. Az volt a célom, hogy máshogy mutatkozzon meg, mint amit eddig megszoktak tőle a nézők. Úgy érzem, ez sikerült, és nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk. A ruhát, amit viselt, teljesen rá terveztem. Nem csak az alakjára, hanem a személyiségéhez is. Valószínűleg ezért is érezte magát ilyen jól ebben a ruhában, és ezért is tündökölt benne ennyire.”

Kétgyermekes anyukaként vonulni a profi modellek között nagy kihívás, de a műsorvezető mosolyogva vette az akadályt. „Volt egy próbánk délelőtt, amikor megbeszéltük a tempót, és hogy mekkorákat lépjen, mert egy ilyen uszályos ruhában nem annyira egyszerű szépen vonulni. De nagyon gyorsan ráérzett, és azt leszámítva, hogy picit izgult, mielőtt kiment a színpadra, jól érezte magát. Mindenki azt mondta, hogy ő volt a modellek között a legszebb. Az ő alkata számomra megtestesíti a nőideált, tökéletes csípő-derék aránnyal rendelkezik” – mesélte Merő Péter.

A kommentelők sem tudták szó nélkül hagyni, hogy a kétgyermekes édesanya milyen kirobbanó formában van. „Konkrétan az állam leesett. Annyira szép nő vagy, Nóri. Fantasztikusan néztél ki” – írták a rajongók Nóra fotóihoz. Merő Péter divattervező pedig teljes mértékben elégedett volt Ördög Nórával: „Egyszerűen lélegzetelállító voltál, pont, ahogy megálmodtam! Nagyon köszönöm, Nóri!”

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!