Napi friss

Nádai Anikó és Törőcsik Dani évtizedes kapcsolata szintet lépett

Nem olyan régen új szakasz kezdődött Dani életében, amelyben Anikó fontos szerepet kapott.

Annak idején, 2013-ban, az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat forgatásán ismerkedtek meg. „Az egy rendkívül élménydús időszak volt az életünkben. Anikóval az első pillanattól kezdve könnyedén megtaláltuk a közös hangot. Ahogy egyre több közös jelentünk lett, úgy lett egyre szorosabb a viszonyunk – meséli Törőcsik Dani. Miután néhány év különbséggel mindketten otthagyták a sorozatot, más-más irányt vett az életük. – Annak ellenére, hogy hosszabb ideig nem találkoztunk, mindig tudjuk ugyanonnan folytatni a beszélgetéseket, ahol abbahagytuk, bármilyen feszengés vagy felesleges körök nélkül. Azt hiszem, nem sok ilyen kapcsolat van egy ember életében” – mutat rá a tévésből lett tetoválóművész.

Dani és párja, Bíró Bea

Idén ősszel Az árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsor forgatásán újra összehozta őket a sors, pontosabban az RTL. „Kicsit meg is könnyebbültem, amikor megláttam Danit a kastély felé robogó vonaton. Kimondatlanul is egyértelmű volt, hogy szövetségesek leszünk, és mindenben tudunk majd támaszkodni egymásra. Ez így is alakult. Azt hiszem, ez a műsor még inkább elmélyítette a barátságunkat – mondja Nádai Anikó. A műsorvezető szavait mi sem támasztja alá jobban, mint hogy Dani tetoválószalonjának a megnyitóján ő lehetett az első vendég. – Nagyon örülök, hogy megvalósította az álmát, mert egy iszonyatosan tehetséges tetoválóművész. Miután Patrik, az első kisfiam megszületett, Danit kértem meg, hogy készítsen egy tetoválást ennek emlékére, ami egy oroszlánt ábrázol, ugyanis Patrik augusztusban született az Oroszlán jegyé­ben. Ezúttal pedig a Rák csillagképét tetoválja rám, ugyanis szerettem volna Alex születését is magamon, ugyanazon a karomon viselni” – árulja el.

De nem csupán Nádai Anikó volt az egyetlen híresség, aki megjelent a megnyitón. Többek között Schumacher Vanda, Joe és kedvese, Mohai Tamás és Tóth Szabi is kíváncsiak voltak az eseményre.

Kiemelt kép és fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!