Napi friss

Janicsák Veca elárulta, miért nem működött a házassága, és miért más a jelenlegi kapcsolata

Az énekesnő megerősítette a story.hu értesüléseit.

Janicsák Veca 8 év után vált el férjétől Ábeltől, akivel közösen szerepeltek az Ázsia Expresszben. Ma már tisztán látja, miért futott zátonyra a házassága. „A jó párkapcsolat nem egyenlő az égető, szenvedélyes szerelemmel. A házasságom pedig ilyen volt: egy se veled, se nélküled kapcsolat volt. És ha se veled, se nélküled nem megy, akkor az igazából sehogyan sem megy. A hasonló értékrend is nagyon fontos. Ha ti rossz emberek vagytok együtt, az is működőképes, mert az egy jó szövetség tud lenni. Mi bizonyos dolgokban másképpen gondolkodtunk, én nagyon szerettem volna egy jól működő családot, ahol összetartás van. Ahol megosztunk szerepköröket. De ez nekünk nem jött össze” – látta be utólag az énekesnő a Mutasd magad című műsorban.

Az énekesnőre a válása óta eltelt időben újra rátalált a szerelem, és most boldogabb, mint valaha. „Nagy szerelem van, nagyon nagy összhang van. Életemben először vagyok olyan párkapcsolatban, ahol néha már én gondolkodom azon, hogy adok-e eleget. És akkor még többet akarok adni, mert annyira azt érzem, hogy folyamatosan kapok, és ez nem a materiális dolgokról szól, hanem a kis napi figyelmességekről. Biztosan tudom, hogy révbe értem.”

Az énekesnő nem fedte fel a szerelme nevét, de a story.hu információt megerősítette, miszerint egy ismert művésszel alkot egy párt. „Azért van köze a szakmához. Egyelőre anonim, de ez majd biztos, hogy fog változni. De én ebben diszkrét vagyok” – szögezte le Veca.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!