Napi friss

Borbély Alexandra édesapja elvesztéséről vallott

Az egyik utolsó mondata a lányához olyan, amin sokunknak el kell gondolkodnia. Addig kell beszélgetnünk szeretteinkkel, amíg köztünk vannak.

Borbély Alexandra felemás évet zárt 2023-ban. Egyrészt Nagy Ervinnel közös ikerlányai már bő egyévesek, akik rengeteg örömteli pillanatot okoztak az édesanyjuk számára. Másrészt azonban egy szörnyű tragédián is keresztül kellett mennie, ugyanis édesapja a tavalyi évben elhunyt. A színésznő elmondása szerint édesapja alapjaiban formálta a személyiségét, helyenként óvatosságra intette, és felhívta a figyelmét arra, ha túlságosan forrófejűen cselekszik. „Volt egy mutogatós bácsi a faluban, aki valami nagyon provokatív dolgot mondott, ha lányokat látott a buszmegállóban. Én pedig egyedüliként visszakiabáltam, pedig kislány voltam még, és álltak körülöttem felnőttek is. Ezt elmeséltem büszkén apunak, aki azt mondta, hogy soha többé ne merjek ilyet csinálni, mert mi van, ha egyszer egyedül találom szembe vele magam. Hallgatásra intett, pedig ő is rendkívül bátor volt, rengeteg emberen segített” – mesélte a színésznő a Heti Jégbüfé című műsorban.

Köztudott, hogy az Európai Filmdíj-as színésznő Szlovákiából származik, és az egyetem miatt költözött Budapestre, amiért édesapja nem mindig lelkesedett. „Nem tudom, hogy örült-e ennek. Az egyik utolsó mondata az volt, hozzám, hogy ’gyere ide, beszélgetni, mert mindig csak Pesten vagy.’ De az biztos, hogy büszke volt rám” – mondta keserédesen Alexandra.

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!