Napi friss

Tasnádi Péter mellre szívta Bödőcs Tibor paródiáját, de más sztárok is kiakadtak a tréfálkozáson

Balázs Klári, Galambos Lajcsi, Medveczky Ilona és Nagy Feró sem vette a poént, Zámbó Jimmy pedig egyenesen fegyvert rántott Gálvölgyire.

Bödőcs Tibor nemrég a Dumaszínház indulásának huszadik évfordulója alkalmából készített paródiavideót Tasnádi Péterről, akit kedvenc válogatott tréningruhájában parodizált ki az interneten. A humoros jelenet természetesen a 73 éves vállalkozóhoz is eljutott, aki kicsit sem volt elragadtatva a poénkodástól. Tasnádi  közösségi oldalán reagált a Karinthy-gyűrűs humorista bohózatára. „Ha elfogadsz egy tanácsot tőlem, akkor jobban utána kéne nézni az alanyoknak. Én felajánlom neked, hogy legközelebb ingyen és bérmentve felkészítelek Tasnádiból, ha még akarsz ezzel az üggyel foglalkozni. Szerintem ez mindkettőnknek nagyon hasznos lenne, mert ez így nem volt tréfás, inkább kínos, mint az USA éves ökológiai lábnyoma.”

Nem Tasnádi az egyetlen, akit nem mulattatott a róla készült kabaréjelenet. Hazánk egyik leghíresebb parodista párosa, Bagi Iván és Nacsa Olivér már számos ellenséget szerzett magának, de a Kész Átverés egykori műsorvezetője, Sebestyén Balázs sem tette zsebre, amit műsorbeli szélhámosságaiért kapott.

Balázs Klári: „Övön aluli, aljas húzás volt!”

Az énekesnő és Korda György sosem fogja elfelejteni, amikor egy születésnapi buli helyett igazából egy halotti toron kellett fellépniük, és a koporsó mellett kellett előadniuk a Mamma Maria című számot. „Gyuri még egy búcsúbeszédet is mondott. Őszintén osztoztunk a fájdalmukban, majd kiderült, hogy ez az egész csupán egy átverés. Övön aluli, aljas húzás volt. Egyáltalán nem találtam viccesnek, sokkal inkább primitívnek és ízléstelennek. Ráadásul, a végén még a koporsó is kinyílt, és Sebestyén Balázs mászott ki. Kisebb sokkot kaptam” – reagált nemrégiben a Storynak a közel húsz évvel ezelőtti átverésre Klárika.

Galambos Lajcsi: „Úgy érzem, visszaélt a bizalmammal”

Lajcsi sem fogadta kitörő örömmel, amikor megpillantotta magát Bagi és Nacsa előadásában. Bár a trombitás sok sikert kívánt a fiúknak, azt azért megjegyezte, hogy neheztel egykori rendezőjére, aki szerinte a jobb alakítás érdekében ellátta a duót különféle információkkal. „A Banánhéjat ugyanaz a rendező dirigálja, akivel öt évig együtt készítettük a Dáridót. Olyan kulisszatitkokat árult el, amelyeket csak ő ismerhetett. Úgy érzem, visszaélt a bizalmammal – jelentette korábban ki Lajcsi, akinek az sem tetszett, hogy együgyű fickóként állították be Nacsáék. – Ha ez a kép alakult ki bennük rólam, akkor nincs mit tenni, el kell fogadnom a paródiát” – tette hozzá csalódottan.

Medveczky Ilona: „Egy táncművész nem iszik!”

Ki ne emlékezne a celebvilág egyik legkínosabb jelentére, amikor a nyugdíjas revütáncos hatalmasat esett a 2012-es Story-gálán? A művésznő a táncával próbálta elkápráztatni a közönséget, Ilona ruhája azonban túl szűknek bizonyult, és egy vehemens mozdulat után a földre zuhant. Ezt idézte fel egyik paródiájában a Bagi–Nacsa páros, csakhogy az ő előadásuk szerint Ilona azért dobott hátast, mert túl sokat ivott. Majd amikor elvitték a mentők, tovább játszotta a díva szerepét. „Az egyetlen, ami dehonesztáló, hogy ittam volna. Egy táncművész nem iszik. Soha nem voltam olyan állapotban, hogy elessek az alkohol miatt. Ez nagyon rosszulesik!” – reagált akkoriban a paródiára Medvezcky Ilona.

Nagy Feró – Nem erőszakos öregember!

A Beatrice frontembere sem vette jó néven, hogy Bagiék erőszakos öregemberként ábrázolták őt Az ének iskolájában, pontosabban a paródia szerint A vének iskolájában. A rocker Nagy Feró olyannyira megsértődött a kifigurázáson, hogy még a szereplését is visszamondta Iván és Olivér műsorában. Ezen viszont Bagi Iván sértődött meg. „Nagyot csalódtam benne – mondta a humorista. – Úgy érzem, azzal, hogy szóba sem áll velem, semmibe vesz és megaláz. Arról nem is beszélve, mekkora problémát okoz, hogy visszamondta a szereplést az utolsó pillanatban, ráadásul nem is személyesen, hanem a fián, azaz a menedzserén keresztül. Volt már olyan vendégünk a műsorban, aki megsértődött a paródiánkon, de sikerült mindenkivel tisztázni a félreértést.”

Jimmy le akarta lőni Gálvölgyit

A legnagyobb botrányt azonban kétségtelenül a néhai király, Jimmy okozta, aki olyannyira megsértődött Gálvölgyi János paródiáján, hogy pisztolyával rontott be a tévészékházba. „Másnap bement az RTL vezetőségéhez pisztollyal a kezében, és azt mondta, agyonlő engem. Komolyan gondolta, de szerencsére sikerült erről lebeszélni”– mesélte korábban Gálvölgyi a Storynak.

Kiemelt kép: Rozmanitz Gábor/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!