Napi friss

Egyre több az irigye Demcsák Zsuzsának

Lehet, hogy a műsorvezető legközelebb kétszer is meggondolja, honnan posztoljon.

Elképesztő kommentcunami zúdult Demcsák Zsuzsára, miután nászútjáról posztolt Szingapúr leghíresebb szállodájának tetőmedencéjéből. A világ egyik legdrágább városaként számon tartott metropolisz közepén magasodó Marina Bay Sands Hotelben alapáron több mint 300 ezer forintnyi összegbe kerül egy éjszaka egy pár számára. Ehhez egyébként már extra nagy ágy is jár. „Honeymoon”, azaz nászút, írta a szóban forgó videóhoz a műsorvezető, ám a kommentelők között kevesen voltak fogékonyak a boldogságára.

Csak néhány vélemény: „Sokaknak, ahogy nekem is, nem azzal van problémája, hogy luxusnászútra megy, hanem azzal, hogy posztolja a médiában, és kérkedik vele” – így az egyik. „Nem irigylem senkitől a boldogságot. Nem mindenkinek adatik meg ez a fényűzés. Mi, halandó emberek nem ilyen körökben forgunk, nem találkozunk ennyire vagyonos emberekkel. Neki ez az életútja, legyen nagyon boldog, nem irigylem tőle” – olvasható egy másik hozzászólásban. „Édes istenkém, már hányadszor ilyen boldog?”

Szerencsére többen is megvédték: „Érezd jól magad! Légy nagyon boldog!” – üzent kedvencének egy kommentelő. „Nem érdemes nyilvánosság elé vinni a magánéletét! Legyen boldog!” – írták mások.

Alant az álomszálloda.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!