Napi friss

Demcsák Zsuzsa és milliárdos férje ennyiért bérel szobát a szingapúri luxusszállodában

Honeymoon, azaz nászút és szívecskejel – ezzel az aláírással adta követői tudtára a műsorvezető, hogy egy szingapúri luxusszállodában tölti a mézesheteit, vagy inkább mézesnapjait.

A videón először a tetőtéri medence vize tűnik fel, majd lassan beúszik a képbe a műsorvezető, és mosolyogva kikönyököl a medence párkányára. A kamera ezután komótosan végigpásztáz Demcsák Zsuzsa háta fölött, és megmutatja a lélegzetelállító kilátást. A belváros és az éjszakai kikötő fényeit.

A szingapúri Marina Bay Sands Hotel, ezt jelölte meg Zsuzsa tartózkodási helyként, a város szívében fekszik. A Deluxe King szobában egy párnak extra nagy ággyal napi áron 232 ezer forintba kerül egy éjszaka. Azt nem tudni, hogy a műsorvezető és újdonsült férje pontosan milyen szobát választottak, de feltehetően a nászúton nem filléreskedtek. A booking.com-on egyébként ugyanebben a szállodában egy északára 372 ezer forintért is találunk szállást egy párnak, mégpedig a Sands Premier King szobákban. Itt szintén hozzátartozik a berendezéshez az extra nagy ágy.

A kommentek között a műsorvezető régi barátnője, Kandász Andrea hozzászólása is felfedezhető: „Élvezd, babám, minden percét!” – írja egykori Ázsia Expressz-beli útitársa. Érdekesség, hogy annak idején Demcsák Zsuzsa éppen a távol-keleti forgatáson ismerte meg második férjét, az indiai Krishan Dangwalt a Bengáli-öböl túlpartján, Srí Lankán.

A harmadik férjről egyelőre annyit tudni, amit a Blikk derített ki. Ferencnek hívják, és milliárdos debreceni üzletember. „Zsuzsa korábbi kapcsolatai mindig úgy alakultak, hogy sokszor neki kellett lennie a dominánsabb félnek, vagy annak, aki szervezi az életüket. A család és a munka mellett pedig nemigen jutott ideje élni, élményeket szerezni – mesélte a napilapnak a műsorvezető egyik ismerőse. – Most azonban egy olyan nagybetűs férfit sodor mellé az élet, aki mindenben a támasza, a tenyerén hordozza őt, ajándékokkal lepi meg, és gyakran utaznak el.”

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!