Napi friss

Marsi Anikó reagált az őt ért bántó kritikákra: „Nem vagyok terhes”

Nem először került kellemetlen helyzetbe az alkata miatt.

„Nem vagyok terhes, boldog vagyok” – írta Marsi Anikó közösségi oldalán. A Tények híradósának legújabb posztja azután született, hogy a január 5-i Tények Plusz után többen állapotosnak vélték. A TV2 stylistja ugyanis olyan ruhát választott számára, amely a kelleténél jobban kiemelte alakját, így a hasát is. Kapott is érte hideget-meleget. Voltak, akik azonnal gratuláltak a vélt örömteli esemény kapcsán, mások azonban rosszindulatú megjegyzésekkel illették. Akadtak, akik pár hónappal ezelőtti vetélésére is emlékeztek.

Anikó mindig őszintén válaszol az újságírói kérdésekre, így abból sem csinált soha hiúsági kérdést, hogy elmesélje: „hasas” típus. Sőt néhány hónappal ezelőtt, amikor valóban nagy nehézségeken ment keresztül a vetélése miatt, szintén mesélt. Akkor spontán esett teherbe férjétől, Gyarmati Gábortól, és bár megtartották volna a babát, Anikó kilenchetesen elvetélt. „Úgy döntöttük, sem ellene, sem érte nem teszünk extra erőfeszítéseket. Nem akarunk hormonokat. A Jóistenre bízzuk az ’ügyet’, és élünk boldogan a sok gyerekünkkel” mondta el akkor a 47 évesen a híradós, arra utalva, hogy újabb gyermekáldás nélkül is boldogok.

Ezúttal is tiszta vizet öntött a pohárba. „Ez még csak a kezdet… Lesz ennél kerekebb? ’Köztudott, hogy a tévékép legalább 4 kilogrammal többnek mutatja a képernyőn szereplőket. A Brit Orvosi Kamara felhívást tett közzé, amelyben figyelmeztette a fiatal nőket, hogy a női tévésztárok nagyon gyakran drasztikus diétának vetik alá magukat, hogy vékonyabbnak tűnjenek a képernyőn, de az életben sokkal vékonyabbak.’ Nekem az összes pluszkilóm a hasamon szeret tetszelegni. Nem vagyok várandós. Elkezdtem dolgozni az ügyön, igyekszem” – írta Instagram-bejegyzésében.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!