Napi friss

Gálvölgyi János kemény kritikát fogalmazott meg a tévéműsorokról: „Ma meg A Nagy Ő-ért versengek tripla szájú asszonyok!”

A színész a Sztárboxot és a Farm VIP-t sem kímélte, de azt is elmondta, mit hiányol a televízióból manapság.

Gálvölgyi Jánost láthattuk megannyi tévéjátékban, jó néhány sorozatban és a Heti Hetes oszlopos tagjaként is. Fiatal színészként, mondhatni, a tévében való szereplés hozta meg számára az országos ismeretséget és népszerűséget. A jelenleg pályakezdő kollégái szerinte jóval nehezebb helyzetben vannak, mint annak idején ők voltak. „Olyan tehetséges kollégáim vannak, akik be sem jutnak a tévébe. Ha be is jutnak, elmennek a farmra zabot hegyezni, vagy a dzsungelbe bogarat enni. Az én korosztályomban minden héten háromszor voltunk valamilyen tévéjátékban. Ma meg A Nagy Ő-ért versengek tripla szájú asszonyok! Megáll az ember esze, hogy ez a magyar kultúra. Vagy jobb nevű kollégáim bokszolnak… Hát el tudja azt képzelni, hogy a Somlay Artúr és a Csortos Gyula bokszolnak, vagy elmennek a Farmra?”

Azt is hiányolja, hogy egy ilyen népszerű műsorokban nem szerepeltetik eleget az idősebb korosztályt. „Imádom a bokszot. Én is néztem. Nem ezzel van problémám. Egy kicsit az fáj, hogy nincs egy öreg kategória, ahol betolnák két tolószékes versenyzőt, és köpködnének egymásra – mondta nevetve a színész. Annak is örülne, ha újra nagyobb teret kapna a kultúra a tévében. – Ez világjelenség. Egyre jobban le van nyomva az értelmi színvonal a tévében. A közönség azt néz, amit kap. Annak idején az általam csodált Szinetár Miklós azt mondta, a színházi közvetítésekkel azért álltak le, mert csak 600-800 ezer néző volt” – emlékezett vissza Gálvölgyi János.

Kiemelt kép: Vörös Szilárd/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!