Napi friss

Hernádi Juditnak Kínában olyat mondtak a lányával kapcsolatban, ami felért számára egy pofonnal

A népszerű színésznő őszintén vallott lányával való kapcsolatáról, amit három fontos mérföldkő formált olyanná, amilyen ma.
Hernádi Judit

Köztudott, hogy Hernádi Judit és Tarján Zsófi kapcsolata nem volt mindig teljesen felhőtlen, de az utóbbi időben már kifejezetten kiegyensúlyozott a viszonyuk. Ehhez a javuláshoz egy vadidegen megjegyzése is hozzájárult, ami kijózanítóan hatott a színésznőre. „Idén voltam Kínában, ahol találkoztam egy magyar idegenvezetővel, aki sem Zsófit, sem engem nem ismert igazán. Ő azt mondta nekem, hogy ’Egy lánynak mindig meg kell haladnia az anyját. Téged meg hogy lehetne?’ Úgy pofon ütött ez a dolog. Azért mondom, mert ez igaz… Egy híres ember gyerekének rettenetes dolgokat kell helyre tennie magában, ha akar valamit az életben. Nekem annyira mindegy volt kiállni a színpadra, az én anyukámat nem kellett a gáztűzhely mellett meghaladnom különösképpen. De neki ez nem egy könnyű helyzet valószínűleg” –  mesélte a színésznő a PóZdium című műsorban.

Hernádi úgy érzi, lányával való kapcsolatának három fontos állomása volt. „Az egyik A színésznő lánya című előadás. Az, hogy ketten ott álltunk a színpadon, és ő énekelt, amit már akkoriban jobban tudott, mint én, nagyon nagy lépés volt egymás felé. Aztán a második a közös könyvünk kiadása. A harmadik pedig egy furcsa ügy: ő kutyát akart, én meg féltem tőle. Az ugatástól tartottam. Amit nem ismerek, attól tartok egy picit. Ezért mentem bölcsődébe is dolgozni, mert féltem a gyerekektől. Végül lett kutyánk, és nagyon megszerettem. Ezt a lányomnak köszönhetem, hogy megváltozott a kutyákkal a viszonyom, mert azóta tudom, hogy minden lény értelmes” – fejtette ki Hernádi.

Kiemelt kép: Vörös Szilárd/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!