Napi friss

Laky Zsuzsi: „A lányaimról tudtam, hogy nagyon jó kezekben vannak, Guszti pedig vár odakint”

Az egykori szépségkirálynőn már az első pillanattól látszott a TV2 műsorában, hogy erős jellem, aki nem áll be a sorba.

Utólag csatlakozott a sárga csapathoz Laky Zsuzsi a Farm VIP-ban. Akkor, amikor a parasztházban már rég kialakultak az erőviszonyok. Nem volt kérdés, hogy noha Ripli Zsuzsi tartotta kezében a legerősebben a gyeplőt, a háttérből Rékasi Károly is jócskán mozgatta a szálakat, mígnem egy sérülés miatt fel kellett adnia a játékot. De addig is jól látható volt, hogy kettejük szövetsége nagy hatással volt a többiekre.

Bekapcsolt az anyai ösztön

A színész tekintélyét és befolyását Szabyest kiközösítésére akarta használni, mert összevitatkoztak. Az ominózus adás után nézők ezrei támadták Rékasit, és az „óvodás” még a legfinomabb jelző volt, amit használtak rá. „Mi ezt odabenn azért nem éltük meg ennyire drámaian. Hamar elcsitult ez a szituáció – emlékszik vissza Zsuzsi, aki pont ekkortájt csöppent a műsorba, és egyből a szárnyai alá vette Szabyt. – Világéletemben a gyengébbek mellé álltam, és a kislányaimnak is ezt tanítom. Rögtön eszembe jutott, hogy sajnos, velem is történt ilyen a múltban, és hogy mennyire rossz érzés volt a kiközösítés. Valamilyen szinten az anyai ösztönöm is bekapcsolt, hiszen bárhogy is nézzük, Karcsihoz képest Szaby még egy gyerek. Én nem szeretném bántani Karcsit sem. Sokat beszélgettem vele odabenn. Neki is megvolt a küzdelme saját magával is. De ezzel a lépésével nem értettem egyet. Nem volt szép, amit Szabyval tett.”

Zsuzsit egyáltalán nem törte meg mentálisan a játék (Fotó: TV2)

Stabil ember

Míg mások igyekeztek tartani magukat Rékasi kéréshez, Zsuzsinak esze ágában nem volt beállni a sorba. De a szépségkirálynőt az sem érintette meg, hogy a színész azonnal elkezdett elégedetlenkedni, hogy miért nem azt csinálja, amire megkérte. Azaz miért nem ignorálja Szabyt. „Én egy elég stabil ember vagyok, nehéz megtörni. Nem is nagyon adódott a Farmon olyan helyzet, ami a közelébe vitt volna ennek – mondja Zsuzsi. – A sportolói múltam sokat segített, hogy mindig hideg fejjel tudjak gondolkodni, a feladatra koncentráljak, és ne vigyenek el se benti, se kinti érzelmek. A lányaimról tudtam, hogy nagyon jó kezekben vannak, Guszti pedig vár odakint.”

Nem volt hajlandó ignorálni Szabyestet (Fotó: TV2)

Akár ugyanezzel a csapattal

Zsuzsi azóta is mindenkivel tartja a kapcsolatot, senkivel sincs rosszban a csapatból. De persze egyesek neki is közelebb kerültek a szívéhez. „Danával nagyon jóban lettem. Rajta nagyon éreztem, hogy szüksége volt az érkezésemre. Rajta kívül pedig Johnny, Levi és Szaby azok, akik a legközelebb kerültek hozzám – árulja el. – Bármikor szívesen újrakezdeném az egész műsort, akár ugyanezzel a csapattal is. Én imádtam a farmon lenni, az állatokat gondozni, és bármi történt is a játék során, azt érzem, mindenkivel megtaláltam a hangot.”

Kiemelt képek: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!