Napi friss

Meddig lesz látható a Haumann Péterrel készült reklám a tévében? Itt a hivatalos válasz!

A tavaly tavasszal elhunyt színészlegenda fiával, Mátéval látható az ünnepi időszakban.

Egy színész alkotásaival, filmjeivel, felejthetetlen szerepeivel válik igazán hallhatatlanná. A Zwack Unicum Nyrt. megható karácsonyi reklámfilmje még tavaly novemberben debütált, benne a legendás Haumann Péter a fiával, Haumann Mátéval szerepel, megidézve az ünnepi hagyományok varázsát, a hazatérés és az együtt töltött idő örömét. A film jóval több volt, mint egy szerep, és igazán meghatóvá is az a sajnálatos tény teszi, hogy mire a reklám tavaly képernyőre került, a Nemzet Színésze elhunyt, örök emléket állítva ezzel apa és fia közötti különleges köteléknek.

Ugyanakkor sokakat érzékenyen érint, hogy a színészóriást a halála után immár másodjára láthatja egy országos televíziós kampány karácsonyi reklámfilmjében. A story.hu szerette volna megtudni, hogy ilyenkor mi a hivatalos megállapodás a család és a cég között. A válaszok alapján pedig elképzelhető, hogy még évekig látható lesz a sokak által kedvelt reklámfilm. Íme, a Zwack Unicum Nyrt. márkacsapatának hivatalos válasza: „November elseje és december 24-e között lesz látható a reklámfilm, amit az idei karácsonyi szezonban második alkalommal használunk országos TV-kampány keretén belül. A forgatás jó hangulatban telt, és csakúgy mint a végeredmény, a forgatás helyszínén a jelenetek felvételekor is erős érzelmek jellemezték a légkört. Folyamatosan figyeljük a fogyasztói visszajelzéseket, és ez alapján döntünk a reklámspot további felhasználásáról.”

Haumann Máté korábban a következőt nyilatkozta a témában: „Különleges helyet foglal el a szívemben ez a reklámfilm. Olyan emlékeket adott és idézett fel, amelyekre szeretettel tekintek vissza. Édesapám munkamorálja rendkívüli példaértékkel bír számomra, odaadására és kitartására mindig felnéztem. Ezt a tanítását viszem magammal tovább, igazi kincsként őrzöm”  – mondta a színész a reklámról.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!