Gianni Annoni a hamarosan nyitó éttermébe fogadta a Mokka riporterét, akivel közösen alkották meg a család kedvenc édességét, a zabaglionét. A mézes zserbó és a mákos bejgli helyett Gianniék asztalán általában ez a tojássárgájából kikevert puding található, de azért a magyar hagyományoknak kedvezve halászlé is szokott lenni az ünnepi menüsorban. „Ilyenkor be tudjátok fogni a férjeteket, aki lustálkodik a kanapé, és várja a vacsorát. Szépen megmondjátok neki, hogy ’na gyere ide, csinálj nekem zabaglionét!’ – mondta nevetve az étteremtulajdonos, miközben kavargatta a különleges desszert hozzávalóit. – A nagyfiam nagyon édesszájú, a másodiknál még most kezdtük el a keményebb ételek behozatalát: alma, kenyérke, kekszeket szokott enni, de mostanában parmezánt harapdál.” A hároméves Gianfranco Máté nehezen tud ellenállni az édes falatoknak, szülei próbálják leszoktatni a cukorról.
Kiemelt kép: TV2