Napi friss

Gelencsér Timi nem felejt – Senki sem segített neki, amikor a legnagyobb szüksége volt rá

A fiatal riporter végül „bosszút állt".

Talán mindenkinek él egy kép a fejében arról, hogy mi zajlik egy szépségverseny kulisszái mögött. Sminkesek, fodrászok és a legmenőbb ruhatervezők lesik a versenyzők minden óhaját, akárcsak a Beépített szépség című filmben. Csakhogy a valóságban ez teljesen másképp működik. „Mindent magamnak intéztem. Az estélyimet, a koktélruhámat, a nemzeti ruhámat, a nemzeti ajándékomat, a cipőket és a hajcuccokat is. Brutális volt, nem is gondolnák az emberek – mesélte a MAKEUP/DOWN című YouTube-műsorban Gelencsér Timi, akinek tulajdonképpen elengedték a kezét, miután 2016-ban a fejére került a korona, hogy aztán megmérettesse magát a Miss World versenyén. – Volt olyan, hogy elmentem edzeni, lementem a mélygarázsba, hogy akkor onnan megyek tovább, és elaludtam. Két órát késtem onnan, ahova mennem kellett volna” – érzékeltette, mennyire fárasztó volt az az időszak.

A fiatal riporter természetéből adódóan nagyon kitartó, szerinte csak ennek köszönheti, hogy végül sikerült mindent elintéznie a nemzeti megmérettetésig, de voltak hullámvölgyek a felkészülés alatt. „Nagyon sokat sírtam akkoriban, mert bárkitől próbáltam segítséget kérni, nem biztos, hogy elértem őket vagy tudtak segíteni. Tényleg magamra voltam utalva. A maximalizmusomból kiindulva úgy akartam kimenni, hogy mindenem a lehető legtökéletesebb. Iszonyatos meló volt, viszont azért nem bánom, mert abban a három-négy hónapban olyan szinten megtanultam magamat menedzselni, meg elintézni, amit szeretnék, hogy az nekem egy nagyon jó alap volt a későbbiekhez. Volt olyan, hogy mentem nagy divattervezőkhöz, hogy adjanak kölcsönbe nekem egy ruhát a világversenyre. Nem tudtam mit cserébe adni, csak azt, hogy ott hordom, meg kint lesz a social media-oldalakon. Nagyon sokan elutasítottak. Volt, aki akkor nemet mondott, most meg szeretne velem dolgozni, ekkor meg már én mondtam nemet, mert én ezeket megjegyzem.”

Ezt a ruhát végül egy libanoni tervező készítette a nemzetközi versenyre (Fotó: YouTube/Liluland)

A szépségkirálynőnek végül egy hazai tervező sem adott estélyit, majd támadt egy ötlete. „Teljes elkeseredésemben úgy voltam vele, hogy varratok magamnak egyet. Az interneten láttam egy ruhát, ami nagyon tetszett egy libanoni tervezőnél. Ráírtam, hogy egyébként mennyibe kerül ez a ruha, hátha olyan áron van, amit még ki tudok fizetni. Egyébként a Magyarország Szépén kaptam pénznyereményt, amit teljes egészében a felkészülésre költöttem. A tervező visszaírta, hogy nagyon szívesen elmondja a ruha árát, de látta, hogy a Miss Worldre készülök, úgyhogy nagyon szívesen varr nekem egyet.” A Dancing With the Stars háttérműsorának háziasszonya eleinte azt hitte, ez valami átverés, végül a nagylelkű tervező két ruhakölteménnyel is megajándékozta.

Kiemelt kép: YouTube/Liluland

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!